۱۳۸۶ مهر ۸, یکشنبه

کاهش سهمیه غذایی دانشگاهها


سهمیه غذایی دانشجویان بر اساس مصوبه شورای اقتصاد نیمی از سرانه مصرف غذا در سطح کشور است و از این رو دانشگاهها با کاهش سهمیه غذایی مواجه هستند. مهرداد فولادی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مطابق مصوبه شورای اقتصاد در سال 1387 به ازاء هر دانشجو سالانه 8 هزار و 700 گرم گوشت، 23 هزار گرم برنج، 8 هزار گرم روغن، هزار و 970 گرم پنیر و 2 هزار و 300 گرم قند و شکر به عنوان سهمیه یارانه های غیر نقدی اختصاص یافته است. وی اظهار داشت: این مقادیر صرفا پاسخگوی یک وعده غذا یا بخش اندکی از صبحانه دانشجو است، در حالیکه مطابق برنامه اخذ شده از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور و محاسبات به عمل آمده، باید سالانه به ازای هر دانشجو، 45 هزار و 680 گرم گوشت، 9 هزار و 690 گرم روغن و 57 هزار و 380 گرم برنج برای طبخ وعده های غذایی ناهار و شام دانشجویان اختصاص یابد. رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه تفاوت های قابل توجهی بین سرانه مورد نیاز و سرانه مصوب شورای اقتصاد وجود دارد، گفت: سرانه مصرف کشور مطابق اعلام وزارت بازرگانی نزدیک به بیش از 2 برابر سرانه دانشجویی است. وی افزود: در حال حاضر سرانه مصرف کشوری گوشت هزار و 700 گرم، برنج 39 هزارگرم، روغن 17 هزار گرم، قند و شکر 29 هزار گرم، پنیر 4 هزار گرم است.

هیچ نظری موجود نیست: