۱۳۸۶ اسفند ۱۰, جمعه

حمايت بي نظير خانواده ها و مردم از اعتراضات دانشجويان دانشگاه شيراز

اعتراضات و تحصن دانشجويان دانشگاه شيرازموقتا به خاطر روز اربعين حسيني و جمعه تعطيل گرديده ولي دانشجويان وعده دادند كه روز شنبه 10/12/86 براي ادامه تحصن مجددا تجمع خواهند كرد .يكي از دانشجويان دانشگاه شيراز اين تحصن را طولاني ترين وگسترده ترين تحصن دانشجويي بعد از انقلاب ضد سلطنتي 57 ناميد و گفت صحنه هايي كه در اين تحصن چند روزه شاهد بودم برايم ياد آور خاطراتي بود كه بزرگترهاي ما از وقايع انقلاب 57 براي ما تعريف كرده بودند . به عنوان مثال پدر هاومادرهاي زيادي براي تشويق و حمايت از دانشجويان به ما پشتگرمي ميدادند , چند خانم را ديدم كه آبميوه خريد كرده بودند و براي بچه ها آورده بودند تقسيم ميكردند , يك خانم تراكت خواسته دانشجويان مبني بر استعفاي رئيس دانشگاه را به دست كودكش داده بود و با تشويق پشتگرمي ميدادند , يا چند پدر ومادر مسن آمده بودند و به دانشجويان پول داده بودند . برخي براي بچه ها نوشابه آوده بودند . و خلاصه به شيوه هاي مختلف اين يك دستي و يكدلي مايه پشتگرمي را ميديديم .

تحصن دانشجویان دانشگاه زاهدان در سیستان و بلوچستان

در پی ناکارآمدی مسئولین دانشگاه سیستان و بلوچستان در طی یک ماه اخیر دانشجویان با مشکلات شدیدی روبرو بوده اند. در پی سرمای فوق العاده در استان از حدود یک ماه پیش، دانشگاه در تامین سوخت گرمایشی کاملا ناتوان بوده است بگونه ای که دانشجویان شبهای سرد کویری را با تنها پتو و لباسهای فراوان بسر می کنند و مجبورند با آب سرد استحمام کنند که این امر موجب بیماری اکثر دانشجویان شده است.سرانجام وقتی یکماه از عدم تامین سوخت گذشت دیروز در یک اقدام خودجوش دانشجویان دست به تحصن زدند و از رئیس دانشگاه خواستند تا پاسخگو باشد. دانشجویان از ریاست دانشگاه خواستند تا اگر مسئولین نمی توانند امکانات اولیه زندگیشان را فراهم کنند، اقدام به تعطیلی دانشگاه در تاریخ ۱۰ اسفند نماید.پس از گذشت یک روز نه تنها وضعیت هیچ تغییری نکرده بلکه برخلاف روال سالهای گذشته بسیاری از دانشکده ها (دانشکده هنر و …) در اقدامی عجیب و غیر معمول حتی با وجود در پیش بودن انتخابات مجلس هشتم (در تاریخ ۲۴ اسفند ماه) که برای نظام اهمیت فوق العاده ای دارد، اعلام کرده اند تا روز ۲٨ اسفند کلاسها دایر می باشد و عدم حضور دانشجویان به منزله حذف واحدهای آموزشی است. که این امر مزید بر علت گشته و اعتراض های بیشتری را در پی داشته است.
شایان ذکر است که در پی تحصن دیروز بسیاری از دانشجویان مورد تهدید قرار گرفته اند.

اعتراض دانشجویان شیرازی به سطح شهر کشیده شد


تحصن دانشجويان دانشگاه شيراز که خواستار استعفای صادقی رییس این دانشگاه هستند، وارد مرحله‌ی جدیدی شده است. این اعتصاب که از روز یکشنبه آغاز شده است، با درخواست استعفای رئیس دانشگاه و مجموعه دیگری از خواست‌های صنفی و رفاهی ادامه دارد.
دانشجویان در طول اعتراض خود، با راهپیمایی در میدان ارم شیراز، اشغال دفتر ریاست دانشگاه و تحصن در ساختمان ریاست، بر خواست‌های خود پافشاری کرده و همچنین خواهان حمایت دانشجویان سایر دانشگاه‌های ایران از اعتراض‌های خود شده‌اند. اين دانشجويان به طور مشخص خواهان استعفاي "صادقي" رئيس دانشگاه شيراز، توقف اخراج دانشجويان از خوابگاه‌ها، جمع‌آوري دوربين‌هاي مداربسته در سطح دانشگاه، توزيع غذا در روزهاي تعطيل و افزايش كيفيت آن، بهبود وضع حمل و نقل و برداشته شدن فشار از نشریات دانشجویی هستند.دانشجویان معترض اعلام کرده‌اند تا استعفای رئيس دانشگاه شيراز به تحصن خود در روزهای آينده ادامه خواهند داد. به گزارش خبرنامه امیر کبیر :
دانشجویان در میدانِ پردیس ارم تجمع کردند و با سر دادن شعارهایی نظیر «صادقی پینوشه، استعفا استعفا»، « فرمانده پادگان این آخرین پیام است، جنبش دانشجویی آماده‌ی قیام است»، «گر تیر و فتنه بارد، جنبش ادامه دارد»، «منادی عدالت، خجالت خجالت» و… عزم خود را جهت ادامه اعتراضات نشان دادند.در پی این تظاهرات رئیس دانشگاه به تجمع کنندگان پیغام داد که هیات رییسه در تالار فجر منتظر دانشجویان است تا پاسخگوی آنان باشد، اما یکی از دانشجویان پشت تریبون اعلام کرد: «ما نه تنها به تالار فجر نمی‌رویم بلکه در همین جا نیز به صادقی اجازه‌ی صحبت کردن نمی‌دهیم. وی تنها می‌تواند استعفای خود را اعلام کند».دانشجویان معترض سپس به سمت درب دانشگاه حرکت کردند و شعار «ای ملت آزاده، آماده‌ایم آماده» همراهی مردم را خواستار شدند.دانشجویان بعد از آن سرود یار دبستانی من را می‌خواندند به سمت ساختمان مدیریت حرکت کردند و در پله‌ها ساختمان مستقر و به سر دادن شعار مشغول شدند، مردم خیابان جمهوری در جلوی ساختمان مدیریت با آبمیوه‌ از دانشجویان پذیرایی کردند و دانشجویان یک صدا فریاد می‌زدند «ای ملت آزاده، حمایت حمایت»، «آزادی و عدالت؛ دوای درد ملت».در این هنگام یکی از دانشجویان بسیجی به زور میکروفون را در دست گرفت و اعلام کرد از آنجا که خبرگزاری‌های غربی خبرهای تجمع شما را اعلام می‌کند، شما تحت حمایت آمریکا هستید. این دانشجو شدیدا توسط دانشجویان هو شد و دانشجویان شعار می‌دادند که «سیمای ضرغامی تعطیل باید گردد.»

۱۳۸۶ اسفند ۹, پنجشنبه

آخرین اخبار از دانشجویان در بند

بهروز کریمی زاده، علی کانتوری، امین قضایی، بهزاد باقری، سروش دشتستانی سروش ثابت و مهدی بخارایی همچنان در بند 209 زندان اوین به سر می برند و تا کنون برای آخرین دفاع و تعیین وثیقه به دادگاه نرفته اند.
همچنین پیمان پیران و مرتضی خدمتلو که یک هفته است قرار بازداشتشان به قرار وثیقه تبدیل شده، به دلیل نداشتن وثیقه کافی همچنان در بند به سرمی برند.

آزادی رفیق مهدی اللهیاری

مهدی اللهیاری امروز با وثیقه ٨٠ میلیون تومانی از زندان آزاد شد. تهیه وثیقه برای خانواده مهدی بسیار سخت بوده است. آزادی مهدی را به او و خانواده اش و همه رفقا تبرییک میگوﺌیم.
همه رفقا بخصوص بهروز کریمی زاده را هم باید از زندان بییرون بکشیم!

تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه تربیت معلم کرج

دانشجویان دانشگاه تربیت معلم تهران ظهر دیروز در اعتراض به آنچه وضع نامناسب غذا عنوان شده، در مقابل در اصلی پردیس کرج این دانشگاه تجمع کردند. بنا بر گزارش های رسیده دانشجویان پس از آنکه ظرف های غذای خود را از سلف سرویس تا محل ساختمان ریاست چیدند، خواستار حضور رئیس دانشگاه در جمع خود و پاسخگویی او شدند. یکی از دانشجویان این دانشگاه از تعطیلی کلاس های درس در دانشکده های پردیس کرج دانشگاه تربیت معلم خبر داد و گفت: “ما خواستار حضور رئیس دانشگاه در جمع خود و پاسخگویی او در مورد وضعیت نامناسب غذا و امکانات رفاهی در دانشگاه تربیت معلم هستیم.” معاون دانشجویی این دانشگاه چندی پیش کسری بودجه را عامل اصلی مشکلات حوزه این معاونت عنوان کرده بود

۱۳۸۶ اسفند ۶, دوشنبه

آزادی سه تن دیگر از دانشجویان

سهراب کریمی، جواد علیزاده و محمد صالح ایومن آزاد شدند . دانشجوی دربند با وثیقه ١٥٠ میلیون تومانی آزاد شد.
سهراب کریمی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی روز ١٨ آذر سال جاری بعد از سخنرانی در تجمع دانشجویان دانشگاه تهران که به مناسبت روز دانشجو برگزار می شد، بازداشت و روانه زندان اوین شد. به همراه او جواد علیزاده و محمد صالح ایومن نیز آزاد شدند. سهراب کریمی با وثیقه ی 150 میلیون تومانی و جواد علیزاده با وثیقه ٨٠ میلیون تومانی آزاد شدند اما تا کنون از وضعیت محمد صالح ایومن خبری در دست نیست. قابل ذکر است که فرشاد دوستی پور نیز که در همین زمینه بازداشت شده بود چندی پیش آزاد شد.

خبر دستگیری قطعی رفیق مهدی بخارایی

طبق آخرین اخبار موثقی که به دستمان رسیده است، رفیق مهدی بخارایی از پادگان محل خدمتش دستگیر و مستقیما به زندان اوین منتقل شده است. رفیق مهدی هم اکنون در بند ٢٠٩ زندان اوین بسر میبرد و تحت بازجویی های مداوم وزارت اطلاعات قرار دارد.رفیق مهدی چهره شناخته شده و محبوب مردم قزوین در مبارزه علیه اعتیاد میباشد. تلاش های او برای ساختن زندگی انسانی برای کسی پوشیده نیست! جرم مهدی مثل بقیه رفقای ما چیزی جز انسانیت و دفاع از حرمت بشریت نیست.
رفیق مهدی را باید از زندان آزاد کرد!

ساختمان مديريت دانشگاه شيراز در تصرف دانشجويان


دانشجويان معترض دانشگاه شيراز در ادامه اعتراضات خود ساختمان مديريت اين دانشگاه را از عصر امروز تا اين لحظه يعني ساعت 7 شب به تصرف خود در آوردند. اين دانشجويان هم اكنون هيئت رييسه دانشگاه را در دفتر رييس دانشگاه محبوس كرده اند و اعلام مي كنند كه تا استعفاي صادقي و تمام كادر مديريتي دانشگاه در آنجا خواهند ماند. دقايقي از اين تجمع توسط دبير بسيج دانشجويي و دبير جامعه اسلامي به درگيري كشيده شد و دانشجويان يكصدا شعار مي دادند كه « توپ، تانك، بسيجي، ئيگر اثر ندارد» و « مزدور برو گمشو، جيره خور برو گمشو». قابل توجه است كه دانشجويان دختر نيز اعلام كرده اند كه امشب در جهت نافرماني مدني راس ساعت 8:30 به خوابگاه ها مراجعت نخواهند كرد و شب را در ساختمان مديريت خواهند گذراند. اين تجمع در حوالي ساعت 2 بعد از ظهر به خيابان كشيده شد بود و دانشجويان از تمامي مردم كمك خواسته بودند.

آزادی رفیق انوشه آزادبر

طبق خبری که امروز به دستمان رسید، رفیق انوشه آزادبر از زندان آزاد شده است.
آزادی مجدد انوشه عزیز را به او و خانواده اش و همه رفقا تبریک میگوﺌیم

محکومیت رضازاده، حمزه ای و پیله ور، فعالین دانشجویی دانشگاه تهران، به یک ترم محرومیت از تحصیل


۴ نفر از فعالان دانشجویی دانشگاه تهران از سوی کمیته انضباطی این دانشگاه به محرومت از تحصیل و توبیخ کتبی محکوم شدند.سحر رضازاده، پگاه حمزه ای و مارال پیله ور به ۱ ترم محرومیت از تحصیل محکوم شده اند. مرتضی مساکنی، دیگر دانشجوی این دانشگاه، نیز به توبیخ کتبی به همراه درج در پرونده محکوم شده است.صدور این احکام در کنار انتشار اخباری مبنی بر احضار تعدادی از فعالان دانشجویی دانشگاه تهران به نهادهای امنیتی در حالی صورت می گیرد که کمتر از دو هفته قبل عمید زنجانی، رئیس روحانی دانشگاه تهران، جای خود را به فرهاد رهبر، معاون سابق اقتصادی وزارت اطلاعات، سپرد.
ادوارنیوز

۱۳۸۶ اسفند ۵, یکشنبه

تجمع هزاران دانشجو در شاهرود به خشونت کشیده شد

بیش از هزار نفر از دانشجویان دانشگاههای صنعتی، آزاد و غیرانتفاعی شاهرود دراعتراض به مشکلات صنفی، آموزشی و سوء مدیریت و سرباز زدن روسای دانشگاه های شاهرود از اجرای خواسته های دانشجویان و پس از سه روز تحصن آرام در دانشگاه آزاد، شنبه و یک شنبه در یکی از خیابانهای اصلی شاهرود تجمع کرده و از نماینده مجلس و فرماندار شاهرود پیگیری خواسته هایشان را مطالبه نمودند.تجمع دانشجویان که از ساعات ابتدایی روز شنبه با حضور قریب به هزار نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد شاهرود آغاز شده بود با همراهی دانشجویان دانشگاه صنعتی، غیرانتفاعی و دیگر دانشگاههای این شهر تا ساعات پایانی شب ادامه یافت.این تجمع که در حوالی ظهر شنبه با حضور گسترده دانشجویان همراه شده بود منجر به بسته شدن یکی از خیابانهای اصلی شهر و حضور نیروهای گارد ویژه ضد شورش، نیروهای امنیتی و پلیس شاهرود در اطراف تجمع دانشجویان گردید. در این لحظات بود که «کاظم جلالی» نماینده شاهرود درمجلس هفتم، دربین دانشجویان حاضر شده و سعی نمود با راضی کردن دانشجویان به پایان دادن تجمع، جو متشنج شهر شاهرود را آرام نماید.هرچند که جلالی قولی مبنی برپیگیری خواسته های دانشجویان را داد، دانشجویان معترض که از چهارشنبه تا جمعه داخل دانشگاههای خود دست به تحصن آرام زده و بی توجهی مسئولان به خیابانهای شهر آمده بودند، راضی به پایان تجمع نشده و علیرغم حضور تهدید آمیز نیروهای امنیتی و ضد شورش، به صورت آرام متحصن شدند.هرچه از ساعات شروع تجمع میگذشت رفته رفته برجمعیت حاضر درخیابان افزوده شده و دانشجویان با سردادن شعارهای «ریاست دانشگاه، استعفا استعفا» و «رئیس بی کفایت، استعفا استعفا» خواستار برکناری «علی مراد زاده» رئیس انتصابی دانشگاه صنعتی شاهرود شدند.دانشجویان متحصن درساعت ٨ شب تصمیم به ادامه تحصن در صحن دانشگاه صنعتی گرفتند و به سمت دانشگاه حرکت کردند. درحالی که دانشجویان دانشگاه صنعتی در داخل دانشگاه متحصن شده بودند، عوامل حراست دانشگاه از ورود دانشجویان دیگر دانشگاهها ممانعت به عمل می آورد که با همکاری دانشجویان داخل دانشگاه آندسته از دانشجویان پشت در مانده موفق به حضور در داخل دانشگاه شده و به متحصنین پیوستند.درساعات پایانی شب مجددا «کاظم جلالی» نماینده مجلس هفتم و «نیکوفر» معاون دانشجویی دانشگاه در بین متحصنین حاضر شده و سعی درآرام نمودن آنان نمودند. درحالی که دانشجویان خواستار حضور مراد زاده رئیس انتصابی دانشگاه وپاسخگویی وی به جمع بودند وی درجمع دانشجویان حاضر نشد و در ادامه دانشجویان مجددا خواستار برکناری «علی مراد زاده» از ریاست این دانشگاه شدند.امروز دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود مقابل ساختمان مرکزی این دانشگاه و دانشجویان دانشگاه آزاد مقابل دفتر نماینده شاهرود تجمع نمودند.این تجمعات همچنان ادامه دارد و صبح امروز با دخالت نیروهاى ضد شورش و گروه فشار به خشونت کشیده شد و تعدادی از دانشجویان بازداشت شدند.

جزئیات جنسیتی پذیرش کنکور اعلام شد


رئیس سازمان سنجش ضمن تایید پذیرش جنسیتی به شیوه ای خاص در برخی رشته های کنکور گفت: “نوع پذیرش جنسیتی که در کنکور سراسری اعمال می شود موجب پذیرش داوطلبان پسر یا دختر با تفاوت علمی بالا نخواهد شد و این نوع پذیرش به هیچ عنوان تبعیض تلقی نمی شود.”دکتر عبدالرسول پورعباس افزود: در حال حاضر پذیرش در رشته های پزشکی مانند داروسازی و دندانپزشکی بدون استثناء تعداد دختران بیشتر از پسران است به طوریکه در این رشته ها ۶۰ درصد دختر و ۴۰ درصد پسر پذیرفته می شوند.وی با بیان اینکه این تعداد پذیرش متناسب با شرکت کننده ها است افزود: بیشترین میزان رقابت در میان دختران و پسرانی است که فارغ التحصیل همان سال هستند. تعداد پسران و دختران در این سالها یکسان است اما به دلیل اینکه پسران باید پس از فراغت از تحصیل به سربازی اعزام شوند، تعداد دختران کنکور در سالهای قبل بیشتر از پسرها است.رئیس سازمان سنجش اضافه کرد: تعداد داوطلبین واقعی ما داوطلبان فارغ التحصیل همان سال هستند که تعداد دختر و پسر درمورد آنها متناسب است.وی اظهار داشت: قانونی که ما اعمال می کنیم به این صورت است که در برخی رشته های روزانه شامل برخی پزشکی‌ها، برخی از مهندسی‌ها و برخی علوم انسانی‌ها حداقل ورود هر جنسیت را تضمین می کنیم. این موضوع در بخشی از ظرفیتها به نفع دختران و بخشی از ظرفیتها به نفع پسرها است.پورعباس حداقل ورود هر جنس را ۳۰ درصد عنوان کرد و گفت: “حداقل ورود شامل ۳۰ درصد دختر و ۳۰ درصد پسر می شود و بقیه داوطلبان به صورت رقابتی پذیرش می شوند. این یعنی ۳۰ درصد دختران با دختران و ۳۰ درصد پسران با پسران رقابت می کنند.”وی در توضیح پذیرش ۳۰ درصد و برخی تفاوتهای قبولی میان دختر و پسر گفت: در رشته های ریاضی و فنی به دلیل اینکه نمره دختران به طور میانگین پائین تر از نمراه پسران است، پذیرش به نفع دختران و در رشته های علوم تجربی به دلیل اینکه نمره دختران بیشتر از پسران است پذیرش و قبولی به نفع پسران تمام می شود.رئیس سازمان سنجش در پاسخ به این سئوال که آیا پذیرش جنسیتی امکان پذیرش با تفاوت نمره بسیار زیاد را ایجاد نمی کند، گفت : تفاوت نمره بین دختر و پسر ناچیز و در حد ۲۰۰ یعنی ۱ یا ۲ سئوال است. امکان ندارد دختر و پسری یکی با نمره بسیار پایین تر از دیگری تنها به دلیل پذیرش بر اساس تفکیک جنسیت پذیرش شود.وی با ذکر مثالی افزود: امکان ندارد در بخش ۳۰ درصدی پذیرش هر جنس، پسری با رتبه ۱۳ هزار قبول شود اما دختری با ۱۰ هزار همان رشته را قبول نشود، یعنی اگر پسری در این رتبه قبول شود داوطلب دختر نیز با رتبه ۱۰ هزار حتما قبول خواهد شد.رئیس سازمان سنجش در ادامه گفت: تفاوت نمره افراد پذیرش شده بر اساس جنسیت امکان ندارد از ۲۰۰ نمره بیشتر شود. ۲۰۰ نمره نیز یعنی یک یا دو سوال در کنکور. بدین ترتیب اگر پسری با رتبه ۱۰هزار قبول شود، دختر نیز با رتبه ۱۰ هزار و ۲۰۰ حتما قبول می شود.پذیرش جنسیتی در برخی رشته های گروههای آزمایشی ریاضی فنی، علوم انسانی و علوم تجربی اعمال می شود که این موضوع در دفترچه کنکور قید خواهد شد و داطلبان پیش از انتخاب رشته از آن مطلع می شوند.

تعیین قرار وثیقه برای تعداد دیگری از رفقا

آخرین اخبار دریافتی حاکی از آن است که برای تعدادی دیگر از رفقا نیز قرار وثیقه تعیین شده است و این بدین معنی است که در صورت توانایی تهیه این وثیقه ها به زودی تعداد بیشتری از رفقا را در جمع خودخواهیم داشت. تا به حال از تعیین قرار وثیقه برای این رفقا باخبر شده ایم :
سروش ثابت، محمد پورعبدالله، پیمان پیران، مرتضی خدمتلو، مهدی اللهیاری و محمد صالح ایومن
آزادی برابری

۱۳۸۶ اسفند ۴, شنبه

رفیق بیژن صباغ آزاد شد

رفیق بیژن صباغ ساعت ۱۵ امروز از بند ۲۰۹ زندان اوین آزاد شد.
قرار بازداشت بیژن صباغ روز سه شنبه ی هفته ی پیش به قرار وثیقه ی ۸۰ میلیون تومانی تبدیل شده بود که با سپردن وثیقه از سوی خانواده اش وی امروز از زندان امنیتی اوین آزاد شد.
هنوز از وضعیت بیژن صباغ هیچ اطلاعی در دست نیست. وی تاکنون با دوستانش در مازندران تماسی نداشته است.
خبرنامه ی فعالین مازندران و دانشجویان آزادی خواه و برابری طلب دانشگاه های مازندران این پیروزی بزرگ و آزادی بیژن صباغ را به جنبش دانشجویی و همه ی مردم آزادی خواه و برابری طلب تبریک می گوید.
زنده باد آزادی
زنده باد برابری

خاتمي؛ دوباره در دانشگاه تهران

مراسم ارتحال آيت‌الله توسلي فردا يکشنبه پنجم اسفندماه، در دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.
انجمن اسلامي دانشگاه تهران و علوم پزشکي تهران فردا در مراسمي مشترک، مراسم بزرگداشت آيت‌الله توسلي را در هفتمين روز ارتحال ايشان برگزار مي‌کنند.
بنا بر اين گزارش، حجت‌الاسلام مجيد انصاري در اين مراسم به سخنراني مي‌پردازد.
يادآور مي‌شود شروع مراسم ساعت 13:30 در محل دانشگاه تهران خواهد بود.
گفتني است سيد محمد خاتمي، رييس جمهور سابق ايران نيز در اين مراسم حضور خواهد يافت.

خاتمي؛ دوباره در دانشگاه تهران

مراسم ارتحال آيت‌الله توسلي فردا يکشنبه پنجم اسفندماه، در دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.
انجمن اسلامي دانشگاه تهران و علوم پزشکي تهران فردا در مراسمي مشترک، مراسم بزرگداشت آيت‌الله توسلي را در هفتمين روز ارتحال ايشان برگزار مي‌کنند.
بنا بر اين گزارش، حجت‌الاسلام مجيد انصاري در اين مراسم به سخنراني مي‌پردازد.
يادآور مي‌شود شروع مراسم ساعت 13:30 در محل دانشگاه تهران خواهد بود.
گفتني است سيد محمد خاتمي، رييس جمهور سابق ايران نيز در اين مراسم حضور خواهد يافت.

لیست از دانشجویان بازداشتی و آزاد شده

لیست دانشجویانی که همچنان در بند هستند :
مهدی اللهیاری
امین قضایی
سروش ثابت
بهروز کریمی زاده
پیمان پیران
سروش دشتستانی
مرتضی خدمتلو
محمد پور عبدالله
بیژن صباغ
علی کانطوری
بهزاد باقری
انوشه آزادبر
سهراب کریمی
حبیب الله لطیفی
حامد شفیق
جواد علی زاده
محمد صالح ایومن
بهرام شجاعی
احسان منصوری
مجید توکلی
احمد قصابان
لیست دانشجویان آزاد شده :
نسیم سلطان بیگی
علی سالم
بیتا صمیمی زاد
آناهیتا حسینی
مهدی گرایلو
سعید حبیبی
کیوان امیری الیاسی
مرتضی اصلاحچی
نادر احسنی
مجید اشرف نژاد
ایلناز جمشیدی
صدرا پیر حیاتی
هادی سالاری
روزبه صف شکن
محسن غمین
سعید آقام علی
روزبهان امیری
علی کلائی
فرشید فرهادی آهنگران
امیر آقایی
یونس میرحسینی
میلاد عمرانی
بهرنگ زندی
امیر مهرزاد
فرشاد دوستی پور
آرش پاکزاد
میلاد معینی
حامد محمدی
نیما نحوی
پارسا کرمانجیان
علیرضا حیدریان
حسن زراعتی
فرزاد حسن زاده
حسن معارفی
سارا خادمی
شوان مریخی
مهسا محبی
اوختای حسینی
لازم به ذکر است از وضعیت 7 دانشجویی که چندی پیش اعلام شد در مازندران بازداشت شده اند به نام های : ۱) مرتضی باقری ۲ پیمان برارنیا ۳) احمد مرادی ۴) ارشیا هاشمی ۵) ایلناز آذری ۶) یاسر مندی ۷) زهره سالاری اخبار جدیدی در دست نیست
لطفا ما را در جهت تصحیح لیست یاری دهید.

۱۳۸۶ اسفند ۳, جمعه

آخرین اخبار از دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد

حكم تينا حسيني تاييد شد. يك ترم تعليق با احتساب سنوات. از طرفي به دليل نوع ارائه واحد رسته زبان در واقع وي به دو ترم تعليق محكوم شده است.فرزاد حسن زاده به كميته ي انضباطي فراخوانده شد. دليل اين احضار شركت در آكسيون روز دانشجو است محمد زراعتي، مازيار شاهچراغي، تينا حسيني و ايمان اصفهاني به دليل شكايت نگهبان دانشگاه مبني بر توهين به مامور دولت به دادگاه احضار شدند.

۱۳۸۶ اسفند ۲, پنجشنبه

رفیق بیتا صمیمی زادهم آزاد شد

طبق آخرین خبر دریافتی رفیق بیتا صمیمی زاد هم دیروز ساعت 1 بعد از ظهر آزاد شد. این آزادی ها نتیجه ی اعتراضات مداوم مردمی در ایران و سراسر جهان است و ما این اعتراض ها را تا آزادی تک تک رفقای دربندمان ادامه خواهیم داد.
رفیق بیتا خوش آمدی

احضار مجدد رفیق عابد توانچه

در احضاریه از طرف دادگاه انقلاب به عابد توانچه از وی خواسته شده است حداکثر ظرف مدت 3 روز از تاریخ رویت احضاریه خود را به دادگاه انقلاب معرفی کند. با توجه به رفتاری که با رفیق انوشه آزادبر شده است احتمال دستگیری عابد توانچه در روز شنیه وجود دارد. لازم به ذکر است که این رفیقباید تا ساعت 9 صبح روز شنبه خود را معرفی کند
این دومین مورد است که حکومت رفقای آزاد شده را مجددا به دادگاه انقلاب احضار میکند. تا آزادی کامل همه رفقا نباید از پای نشست. هر تلاشی برای به بند کشید مجدد رفقای آزاد شده و یا در بند نگاه داشتن رفقایی که هنوز آزاد نشده اند، با فشار بیشتر بر حکومت جواب خواهد گرفت!
همه دانشجویان زندانی باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند!
زنده باد آزادی!
زنده باد برابری!

آزادی رفیق آناهیتا حسینی

طبق آخرین خبر دریافتی رفیق آناهیتا حسینی با قرار وثیقه ی 80 میلیون تومانی آزاد شد . آزادی رفیق آناهیتا را به تمام آزادی خواهان و برابری طلبان و همه ی کسانی که در این مدت برای آزادی وی تلاش کردند تبریک می گوییم. رفیق آناهیتا خوش آمدی.

۱۳۸۶ اسفند ۱, چهارشنبه

پیمان عارف، دانشجوی دانشگاه تهران، به زندان می رود

طبق احضاریه ای که از سوی شعبه ۶ اجرای احکام دادگاه انقلاب بدست پیمان عارف رسیده است، وی می بایست، خود را جهت اجرای حکم یک سال و نیم حبس تعزیری، به زندان اوین معرفی نماید.پیمان عارف دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه تهران که سال گذشته به سبب فعالیت های خود از دانشگاه اخراج شده بود، در این خصوص می گوید: “طبق این احضاریه می بایست ظرف ۷۲ ساعت، خود را به زندان اوین معرفی نمایم.”گفتنی است، عارف در خرداد ماه ۸۲ توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت و مدتی را در بند (۲- الف) زندان اوین به سر برد. وی سپس از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به اتهام اقدام علیه امنیت از طریق رهبری تجمعات دانشجویی در خرداد ۸۲ و در جریان صدور حکم اعدام برای هاشم آقاجری به ۵/۱ حبس تعزیری محکوم شد.

کمیته دانشجویی گزارشگران حقوق بشر

حکم حبس و شلاق ۱۰ فعال کارگری تایید شد

در حالیکه روز شنبه حکم شلاق صدیق امجدی، یکی از کارگران بازداشت شده در مراسم اول ماه مه در سنندج، به اجرا در آمد، حکم حبس و شلاق ۱۰ فعال کارگری دیگر نیز تایید شده است.در این زمینه آژانس خبری موکریان، نام این ۱۰ فعال کارگری را فارس گویلیان، عباس اندریانی، طیب چتانی، یدا… مرادی، طیب ملایی، اقبال لطیفی، حبیب الله کله کانی، صدیق سبحانی، محی الدین رجبی و خالد سواری گزارش کرده است.نامبردگان پیشتر در دادگاه بدوی به اتهام اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در مراسم روز جهانی کارگر به ۹۱ روز حبس و ۱۰ ضربه شلاق محکوم شده بودند، که حکم شلاق در دادگاه تجدید نظر استان تأیید و حکم حبس به پرداخت ۲ میلیون ریال جزای نقدی تبدیل شد.گفتنی است این افراد در جریان برگزاری مراسم اول ماه مه (روز جهانی کارگر) در سنندج دستگیر و مدتی را در بازداشت بسر بردند.همچنین ابراهیم مددی، نایب رئیس سندیکای کارگران شرکت واحد، درباره اجرای حکم ده ضربه شلاق صدیق امجدی به دسترنج گفت: “این مسئله در حالی باعث بهت افکار عمومی شده است که مسوولان از مهرورزی و ضرورت اجرای عدالت اجتماعی دم می زنند.”او گفت: “مطابق قانون، کارگر به عنوان شهروند حق دارد که نسبت به پایمال شدن حقوقش اعتراض خود را در روزی که متعلق به خودش است (روز کارگر) اعلام کند.”ابراهیم مددی که به تازگی از زندان آزاد شده است، ادامه داد: “هرچند کارگران تاکنون در جریان تجمعات صنفی مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند اما اینکه با حکم قضایی کارگری محکوم به تحمل ضربات شلاق شود بی سابقه بوده است.”همچنین اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار ایران از شلاق خوردن کارگر ایرانی به سازمان جهانی کار شکایت کرد. در نامه این اتحادیه آمده است:
ما ضمن قدر دانی عمیق از اقدامات تاکنونی شما در مورد کارگران ایران از شما دوستان گرامی در کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های آزاد کارگری انتظار داریم تا مراتب اعتراض شدید خود را به اجرای حکم شلاق در مورد صدیق امجدی ابراز داشته و در اقدامی عاجل خواهان لغو فوری احکام قرون وسطایی شلاق و جریمه در مورد کارگران بازداشت شده در مراسم اول ماه مه در شهر سنندج شوید و این نامه را بمنزله شکایت رسمی ما در سازمان جهانی کار به ثبت برسانید و خواهان عدم پذیرش نمایندگان خود خوانده کارگری ایران در آن سازمان شوید.

قتل دختر دانشجو به دست مامور یکی از نهادهای انتظامی

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران:مادر مرحومه “سميه. ك”، دانشجوي رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامي واحد ميبد،كه از ۲۹ آذرماه گذشته مفقود شده بود و پيكر بي‌جان وي چند روز بعد در خارج از دانشگاه ميبد پيدا شد، توضيحاتي در مورد علت قتل دخترش ارائه داد.خانم “الف”، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار داشت: “روح‌الله .د.ف”، قاتل دخترم، چندماه پيش به واسطه همسر برادرش، خانم
“ليلا .م”، از دخترم خواستگاري كرده و اين خانم ادعا كرده بود كه برادر شوهرش
(روح‌الله) از همسر قبلي‌اش جدا شده، اما خانواده‌اي مذهبي هستند.
وي افزود: دخترم پس از تحقيق متوجه شده بود كه فرد مزبور، متاهل و داراي فرزند است. لذا به وي پاسخ منفي داده بود. از آن زمان به بعد، قاتل(روح‌الله)، كه از دانشجويان رشته حقوق همان دانشگاه است، با ايجاد مزاحمت‌هاي مكرر اقدام به تهديد دخترم مي‌كرد و حتي يك‌بار اقدام به خفه كردن دخترم كرده بود و برخي از اساتيد دانشگاه نيز از اين جريان مطلع بودند. روح‌الله او را تهديد كرده بود كه اگر به كسي چيزي بگويد، او را از دانشگاه اخراج خواهد كرد. بنابراين دخترم به من چيزي نگفته بود.مادر مرحومه “سميه. ك”، ادامه داد: با توجه به اينكه قاتل، مامور يكي از نهادهاي انتظامي و برادرش نيز يكي از مسئولان كميته انضباطي دانشگاه آزاد ميبد است، با استفاده از اين الفاظ كه در شهرستان ميبد داراي نفوذ زيادي است، مرتب دخترم را تهديد به آبروريزي و احضار به كميته انضباطي و اخراج از دانشگاه كرده بود و اين تهديدها ادامه داشته، كه در نهايت نيز در روزي كه قرار بود دخترم به خانه برگردد، وي در مقابل پاسخ منفي دخترم به ازدواج با او، وي را به قتل رساند.وي تصريح كرد: بچه من اغفال شده است اما چرا واقعيت‌ها خوب منتقل نمي‌شود. حالا مي‌گويند كه بچه من بچه طلاق بوده و ثبات شخصيتي نداشته است! درست است كه بچه طلاق بوده، اما خانواده و مادري بي‌سواد نداشته و داراي ثبات شخصيتي نيز بوده است و اساتيد دانشگاه و دانشجويان دانشگاه نيز اين نكته را تاييد كرده‌اند. اين در حالي است كه از قاتل، كه دانشجوي همان دانشگاه و برادر يكي از مسوولان كميته انضباطي همان دانشگاه است، هيچ صحبتي به ميان نمي‌آيد.خانم “الف” افزود: برادر قاتل، “عبدالرسول .د.ف” نيز ظاهرا آن‌چنان‌كه كه ادعا مي‌كند، در جريان اين بحث‌ها بوده اما نمي‌دانم در جريان اين تهديدها بوده است يا خير.مادر مرحومه “سميه. ك”، دانشجوي رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامي واحد ميبد در ادامه گفت: با توجه به نزديكي به ايام امتحانات و نيز فضاي خاص خوابگاه و روحيه دخترم، كه با برخي رفتارها سازگاري نداشت و همچنين با توجه به تهديدهاي قاتل، براي دخترم خانه مستقل گرفتم و او را از خوابگاه بيرون آوردم.وي خاطرنشان كرد: من حتي از چگونگي قتل دخترم و يا مكاني كه او را پيدا كرده‌اند، اطلاعي ندارم. اما مي‌دانم كه قاتل دستگير شده و در حال بازجويي و پرونده نيز در دست بررسي است.
وي در خصوص برخي شايعات مبني بر ازدواج دخترش با قاتل، گفت: ازدواجي رخ نداده و حتي خواستگاري نيز به‌طور رسمي صورت نگرفته و تنها در حد حرف بين خودشان بوده است.

آخرين اخبار از دانشجويان دستگير شده

روز دوشنبه ٢٩ بهمن طبق روال هر هفته خانواده هاي دانشجويان دستگير شده٬ جهت ملاقات فرزندانشان در مقابل زندان اوين جمع شدند. بنا به گزارش همه دانشجويان زنداني در اين روز با خانواده هاي خود ملاقات داشتند و اين ملاقاتها از پشت شيشه و در کابين صورت گرفت و بر خلاف موارد قبل در هنگام ملاقات بازجو حضور نداشت. و دانشجويان دربند با روحيه خوب و بالايي خانواده خود را ملاقات کردند. - طبق گزارش قرار بازداشت آناهيتا حسيني و بيتا صميمي زاده٬ دانشجوی دانشگاه پلی تکنیک ٬ که همراه سایر دانشجویان در تاریخ ۲۴ دیماه دستگیر شده بودند٬ به وثيقه ٨٠ ميليون توماني تبديل شده است.- روز يکشنبه ٢٨ بهمن جواد عليزاده دانشجوي کارشناسي ارشد دانشگاه علامه با وثيقه ٨٠ ميليون تومان بصورت موقت از زندان آزاد شد. همچنين فرشاد دوستي پور دانشجوي مهندسي مکانيک دانشگاه همدان که پس از سخنراني درتريبون آزاد مراسم شانزده آذر دانشگاه تهران دستگير شده بود٬ با وثيقه ٥٠ ميليون تومان از زندان آزاد گرديده است.- بنا به خبري از خانواده سهراب کريمي دانشجوي کارشناسی ارشد علوم سیاسی دانشگاه تهران ٬ طي تماس تلفني کوتاهي که سهراب در روز پنجشنبه ٢٥ بهمن با خانواده خود داشته است٬ اعلام کرده است که وي را روز شنبه گذشته ٬ علیرغم عدم اطلاع از اتهامات و آگاهی خود و خانواده اش، به صورت پنهانی و بدون حضور وکیل مدافع دادگاهی کرده اند.سهراب کريمي پس از سخنراني در مراسم تريبون آزاد گراميداشت ١٦ آذر امسال در دانشگاه تهران به همراه تعدادي ديگر از فعالين دانشجويي دستگير و روانه بند ٢٠٩ اوين شد و تا کنون در زندان بسر ميبرد.
کميته مبارزه برای آزادی زندانیان سیاسی
٣٠ بهمن ١٣٨٦- ١٩ فوريه ٢٠٠۸0044 777 98 98 968

به دو تن دیگر از دستگیرشدگان اول ماه مه سنندج شلاق زدند


بر اساس خبر رسیده از شهر سنندج، حکم شلاق و جریمه در مورد 2 تن دیگر از کارگران دستگیر شده مراسم روز جهانی کارگر در شهر سنندج اجرا شده است.روز دوشنبه 29 بهمن ماه " فارس گویلیان" و "حبیب الله كلكانی" به دستور شعبه دو اجرای احكام دادگاه عمومی سنندج هر یک متحمل 10 ضربه شلاق و جریمه نقدی شدند.لازم به ذکر است که از 11 کارگر دستگیر شده در مراسم روز جهانی کارگر در سنندج که به جریمه و شلاق محکوم شده اند، تاکنون حکم 3 نفر از آنان اجرا شده است.
انجمن کارگری جمال چراغ ویسی

۱۳۸۶ بهمن ۳۰, سه‌شنبه

قرار وثیقه برای بیتا و آناهیتا

امروز دوشنبه همه رققای زندانی ملاقات داشته اند. این ملاقاتها حاکی از روحیه بسیار خوب رفقا بوده است. ملااقات ها پیشت شیشه و در کابین و برخلاف ملاقات های قبلی بدون حضور بازجو اجرا شده است.طبق همین خبر برای رفقا آناهیتا حسینی و بیتا صمیمی زاد قراره وثیقه های ٨٠ میلیون تومانی تعیین شده است.

محاکمه سهراب کریمی بدون حضور وکیل

سهراب کریمی بدون حضور وکیل و به صورت غیرعلنی دادگاهی شد"سهراب کریمی" که پس از سخنرانی در مراسم تریبون آزاد اعتراضی ۱۶ آذر امسال در دانشگاه تهران و به همراه تعدادی دیگر از فعالین دانشجویی دستگیر و روانه بند ۲۰۹ زندان اوین شده بود، روز شنبه گذشته و علیرغم عدم اطلاع از اتهامات و آگاهی خود و خانواده اش، به صورت پنهانی و بدون حضور وکیل مدافع دادگاهی شد.خانواده سهراب کریمی اظهار داشته اند که سهراب روز پنجشنبه گذشته و در طی تماس تلفنی کوتاه مدتی به خانواده خود اطلاع داده است که وی در روز شنبه گذشته بدون اطلاع خود و حضور وکیل مدافع در دادگاهی فرمایشی محاکمه شده است بدون آنکه اتهامات وی آشکار باشد و از طرف دیگر تلاش خانواده سهراب برای آگاهی بیشتر از اتهامات، وضعیت جسمی و ملاقات با وی نتیجه ای دربر نداشته است.همینطور جواد علیزاده دیروز یکشنبه با تامین وثیقه ٨۰ میلیون تومانی به طور موقت آزاد شده است. از طرف دیگر از سرنوشت و وضعیت جسمانی و حقوقی محمد صالح عیومن هیچ اطلاعی در دست نیست.شایان ذکر است که پس از انجام مراسم تریبون آزادی در دانشگاه تهران به مناسبت ۱۶ آذر، سه دانشجوی سخنران این مراسم به نامهای "سهراب کریمی" دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی در دانشگاه تهران، "فرشاد دوستی پور" دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه همدان، "محمد سالح عیومن" دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه تهران به همراه "جواد علیزاده" دانشجوی ایرانی کارشناسی ارشد حقوق بشر از دانشگاه علامه دستگیر و روانه بند ۲۰۹ زندان اوین شده بودند. در طی دو هفته گذشته و پس از سپری شدن بیش از دو ماه از بازداشتشان؛ جواد علیزاده با وثیقه ٨۰ و فرشاد دوستی پور با وثیقه ۵۰ ملیون تومانی آزاد شده اند و دو دانشجوی دیگر کرد هنوز در شرایط نامعلومی به سر میبرند.
ظاهرا حکومت محاکمات دانشجویان زندانی را آغاز کرده است. این هشداری به همه آزادیخواهان و برابری طلبان و همه مای است که تا آزادی کامل همه زندانیان مبارزه را ادامه دهیم. محاکمات فوق باید افشا شوند. دانشجویان زندانی، یاران ما، اسیران جنگی در زندان های گوانتانامو نیستند! محاکمات اینچینی را به رسوایی کامل تبدیل خواهیم کرد!

۱۳۸۶ بهمن ۲۹, دوشنبه

اجرای حکم شلاق برای صدیق امجدی، فعال کارگری ، به خاطر شرکت در مراسم بزرگداشت روز کارگر

صدیق امجدی، یکی از کارگران بازداشت شده در مراسم اول ماه مه در سنندج، روز شنبه در دادگاه اجرای احکام در سنندج بازداشت شد و حکم ۱۰ ضربه شلاق علیه او به اجرا در آمد.صدیق امجدی همراه با ۱۲ کارگر و فعال کارگری دیگر، در روز اول ماه مه، روز جهانی کارگر، در شهر سنندج بازداشت و پس از چند روز آزاد شدند. این فعالان کارگری چندی بعد در دادگاه به اتهام بر هم زدن نظم عمومی و شرکت در تجمع غیر قانونی محاکمه شدند. این مراسم توسط اتحادیه سراسری کارگران بیکار و اخراجی ایران برگزار شده بود که ده ها نفر در آن شرکت کرده بودند.در آن هنگام، این تشکل کارگری اعلام کرد که مقام های دولتی با درخواست مجوز برای برگزاری مراسم روز اول ماه مه مخالفت نکرده بودند.پس از محاکمه، دو تن از بازداشت شدگان به دو و نیم سال زندان، و سایرین به ۹۱ روز زندان و تحمل ۱۰ ضربه شلاق محکوم شدند. این حکم در دادگاه تجدید نظر به ۲۰۰ هزار تومان جریمه نقدی و ۱۰ ضربه شلاق تغییر کرد.جعفر عظیم زاده، سخنگو و عضو هیات مدیره اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار ایران، به رادیو فردا گفت: «حکم دادگاه تجدیدنظر آقای امجدی روز پنجشنبه، ۲۵ بهمن، به شکلی غیر رسمی ابلاغ شد. همین موضوع باعث شد که وی روز شنبه، ۲۷ بهمن، به شعبه دوم اجرای احکام دادگاه سنندج مراجعه کند.»به گفته آقای عظیم زاده، صدیق امجدی در همان شعبه بازداشت شد و همسرش را وادار کردند که جریمه نقدی را به حساب بریزد و همزمان، او را شلاق زدند.بر اساس این گزارش، سایر محکومان به شلاق و جریمه نقدی با مراجعه به وکلای مدافع خود متوجه شدند که حکم شلاق برای آنها نیز اجرا خواهد شد.این نخستین بار است که حکم شلاق برای یک کارگر که در مراسم روز جهانی کارگر شرکت کرده بود، به اجرا در آمده است.سخنگو و عضو هیات مدیره اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار ایران در مورد تاثیر این موضوع چنین اظهار عقیده کرد: « این مسئله می تواند پیامدهای خطرناکی را برای طبقه کارگر ایران به همراه داشته باشد. همان گونه که در زمینه دستمزدها، ۳۰ سال است که موفق شده اند دستمزدهای پایین تر از خط فقر را به کارگران تحمیل کنند و همانطور که همین دستمزدها هم به طور مرتب پرداخت نمی شوند، فکر می کنم این حکم، پایه ای برای آن خواهد شد که کارگر را مانند دوران بردگی شلاق بزنند. امروزه، سرمایه داری در ایران، این شلاق زدن را با یک حکم رسمی دارد احیا می کند.»جعفر عظیم زاده اشاره کرد: «در دنیایی که شلاق زدن ممنوع شده است، در ایران، طبقه کارگر را به روزی انداخته اند که به خاطر آنکه روز خودش را برگزار کرده است، محکوم به تحمل ضربات شلاق می شود.»
این فعال کارگر به این پرسش که آیا برگزاری روز جهانی کارگر در ایران جرم محسوب می شود که کارگران به خاطر آن محکوم به تحمل ضربات شلاق شوند، پاسخ داد: «در ایران، خیلی چیزها هم جرم است و هم جرم نیست. در قانون کار، روز جهانی کارگر تعطیل اعلام شده است. با توجه به اینکه دولت جمهوری اسلامی متعهد شده است که مقاوله نامه های ۸۷ و ۹۸ سازمان بین المللی کار، آی ال او، را اجرا کند، اما به رغم تمامی این ها، نزدیک به ۳۰ سال است که اجازه برگزاری روز جهانی کارگر را به تشکل های مستقل نمی دهند.»وی اضافه کرد:«این در حالیست که در ارتباط با خودشان و چیزهایی که به نفع شان هست، میلیاردها از بودجه مردم و مملکت هزینه می کنند، اما وقتی نوبت به کارگر می رسد، حقی برای برگزاری آن روز به کارگر داده نمی شود و تازه، زمانی که کارگر اقدام به برگزاری آن می کند، شلاقش می زنند.»جعفر عظیم زاده همچنین به این پرسش که اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار که مراسم اول ماه مه در سنندج را برگزار کرده بود، چه اقداماتی را مد نظر قرار داده است تا از کارگران محکوم به تحمل ضربات شلاق دفاع کند، پاسخ داد:«تا آنجا که بتوانیم و با تمام قدرت در مقابل اجرای این حکم برای سایر دوستان مان ایستادگی خواهیم کرد و به همین حکمی هم که اجرا شده است، اعتراض خواهیم کرد و در صورت تداوم اجرای این حکم از جمهوری اسلامی به سازمان بین المللی کار شکایت خواهیم کرد، زیرا به این سازمان تعهد داده است که حقوق پایه ای کارگران را که در جهان به رسمیت شناخته شده است، رعایت کند.»

بهروز کارونی
رادیوفردا

رفیق سعید آقام علی آزاد شد!


رفیق سعید بلاخره پس از مقاومت در برابر دهها روز انفرادی و بیش از هفتاد روز اسارت امروز (۲۸ بهمن) از اسارت رژیم بیرون آمد. آزادی سعید را به خانواده ایشان و به تمامی رفقا تبریک می گوییم.
خطاب به نیرو های امنیتی : شما هیچ اراده ای در آزادی رفقای ما ندارید. آزادی تک تک رفقای ما بر شما تحمیل شده است و ما تا آزادی همه آنها ایستاده ایم.

۱۳۸۶ بهمن ۲۸, یکشنبه

گزارشی از روز 16 فوریه در سراسر دنیا

سایت آزادی برابری

مرتضی اصلاحچی، با تودیع وثیقه ۱۰۰ میلیونی از زندان آزاد شد


مرتضی اصلاحچی با تودیع قرار وثیقه‌ی ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.

اصلاحچی، دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی و عضو شورای تهران دفتر تحکیم وحدت، حدود یک ماه پیش به همراه چند تن دیگر، بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. با تعیین وثیقه ۱۰۰ میلیونی از سوی مرجع قضایی و تودیع آن، اصلاحچی از زندان آزاد شد.

آزادی رفیق عابد توانچه

رفیق عابد توانچه با قید وثیقه ٢٠٠ میلیون تومانی از زندان آزاد شده است
آزادی عابد را به او و خانواده عزیزش و همه یاران تبریک میگوﺌیم .
همه یاران زندانی را باید از زندان رها ساخت!

تعیین قرار وثیقه برای رفیق سروش دشتستانی

طبق اخباری که به دست ما رسیده است قرار بازداشت رفیق سروش دشتستانی به قرار وثیقه تبدیل شده است.عقب نشینی دیگر برای حکومت. همه رفقا را از زندان آزاد میکنیم. قرارهای وثیقه را هم مجبورشان میکنیم که لغو کنند. تا آن وقت و تا آزادی قطعی همه دانشجویان دربند از پای نخواهییم نشست. بزودی سروش عزیز را در جمع یاران خواهیم داشت.

۱۳۸۶ بهمن ۲۷, شنبه

دادستان به تبرئه سه دانشجوی امیرکبیر در دادگاه اعتراض کرد


دادگاه تجدیدنظر احکام دادگاه های عمومی و انقلاب تهران برای ۳ دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به گفته وکیل این دانشجویان یکشنبه ۲۸ بهمن ماه در شعبه ۴۴ دادگاه تجدید نظر برگزار می شود.محمد علی دادخواه با بیان این خبر گفت: دادستان نسبت به حکم برائت از توهین به مقدسات که توسط دادگاه عمومی برای احسان منصوری، مجید توکلی و احمد قصابان صادر شده بود، اعتراض کرده است و ما نیز نسبت به حکم شعبه شش دادگاه انقلاب در خصوص محکومیت این دانشجویان در خصوص توهین به مقامات کشور اعتراض کرده ایم که دادگاه تجدید نظر برای رسیدگی به احکام دادگاه های عمومی و انقلاب یکشنبه صبح تشکیل می شود.به گفته وکیل دانشجویان، قاضی ساعدی رئیس دادگاه تجدیدنظر احکام دادگاه انقلاب و عمومی تهران است. دادگستری استان تهران در اواخر آذر ماه به دنبال اعلام نظر دادگاه عمومی تهران و انتشار اخباری مبنی بر تبرئه سه متهم نشریه دانشجویی دانشگاه امیرکبیر از کلیه اتهامات انتسابی برای جلوگیری از سوء تعابیر، تحلیل های متفاوت و بعضا اشتباه توضیحاتی را اعلام ارائه کرد.دادگستری استان تهران اعلام کرده بود : متهمان احسان منصوری، مجید توکلی و احمد قصابان دارای دو پرونده مجزا در شعبه ۱۰۴۳ دادگاه عمومی تهران واقع در مجتمع قضایی شهید قدوسی(ره) و همچنین شعبه ۶ دادگاه انقلاب اسلامی بوده اند.در نخستین پرونده نامبردگان مطابق با اعلام نظر قضایی توسط شعبه ۱۰۴۳ دادگاه عمومی تهران از اتهام توهین به مقدسات برائت حاصل کرده ولی در خصوص ردیف اتهاماتی با عنوان نشر اکاذیب علیه نیروهای بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر و نیروهای امنیتی با عنایت به اقرار و اعتراف صریح و بی شائبه متهمان موصوف در محضر دادگاه مبنی بر اینکه هیچگونه دلیلی دال بر اثبات اظهارات خود در خصوص توزیع نشریه حاوی توهین به مقدسات به شرحی که بدان اشاره شده از سوی بسیج دانشجویی و نیروهای امنیتی ندارند.لذا هر یک از آنها به چهار ماه حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم شده اند که حکم صادره بدوی، غیرقطعی بوده و برابر مقررات قانونی قابل تجدیدنظرخواهی است.
افراد مذکور سابقا از طریق شعبه ۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران نیز در خصوص اتهام تبلیغ علیه نظام و جرائم امنیتی پس از رسیدگی به مجازاتهای حبس تعزیری از دو الی سه سال متناسب با جرائم ارتکابی محکوم شدند که متعاقب اعتراض محکوم علیهم به رای صادره مراتب جهت رسیدگی به محاکمه تجدیدنظر استان تهران ارسال شده است.

مهر

آخرین خبرها از دانشجوی در بند، آناهیتا حسینی

با گذشت بیست روز از بازداشت آناهیتا حسینی دانشجوی دانشگاه تهران امروز پدر ایشان در گفت و گویی با ما به تشریح آخرین وضعیت فرزند خود پرداخت.وی گفت : تا کنون دو بار موفق به تماس تلفنی با ایشان شده ایم اما با وجود تلاش فراوان هنوز امکان دیدن فرزندم برایمان فراهم نشده است.وی ضمن اظهار بی اطلاعی از دلیل بازداشت آناهیتا افزود : در طول بیست روز گذشته به طور مداوم پی گیر و ضعیت وی بوده ایم اما تا کنون از جرایم انتسابی به ایشان اطلاع پیدا نکرده ایم.حسینی وضعیت آناهیتا را نگران کننده ارزیابی کرد و خواستار آزادی هرچه سریعتر وی شد.وی در ادامه از احتمال ملاقات با آناهیتا در هفته ی جاری خبر داد و تصریح کرد : سلامت ٬ آزادی ٬ و حضور هر چه زود ترآناهیتا در بین خانواده در حال حاضر مهم ترین اولویت ماست و امیدوارم هرچه زودتر این مهم محقق شود .وی در پایان ضمن تشکر از کسانیکه که تا کنون پی گیر وضعیت فرزندش بوده اند از آن ها خواست در اقدامات و نوشته هایشان نهایت دقت را به کار گیرند تا موجب ایجاد مشکلات بیشتری برای آناهیتا نشود.
یکماه گذشت
در حالیکه مدت بازداشت دانشجویان دستگیر شده در موج سوم دستگیری ها ٬ به مرز یک ماه نزدیک می شود ٬ شب گذشته آناهیتا برای سومین بار از زمان بازداشت ٬ موفق به تماس تلفنی با خانواده شد.آناهیتا در این تماس عنوان داشت که وی با بیتا صمیمی زاده ٬ دانشجوی دانشگاه پلی تکنیک ٬ که به همرا سایر دانشجویان در تاریخ ۲۴ دیماه دستگیر شده بودند٬ در یک بند نگه داری می شوند.
خبر های تایید نشده از احتمال آزادی تعداد دیگری از دانشجویان طی روز های آینده حکایت دارد.

۱۳۸۶ بهمن ۲۶, جمعه

بیانیه اعلام موجودیت دانشجویان سوسیالیست دانشگاههای سراسر ایران

ما دانشجویان سوسیالیست دانشگاههای سراسر ایران با اعلام موجودیت خود درجهت پیشبرد اهداف و استراتژی سوسیالیستی و کارگری برای برون رفت از وضع فلاکتبار موجود حاکم بر جامعه و رسیدن به جامعه انسانی، فعالیت و مبارزه خواهیم کرد. اگرچه نظام سرمایداری اسلامی ایران در صدد سرکوب ومرعوب کردن جنبش ازادیخواهانه و سوسیالیستی حاضر در صحنه سیاسی ایران است، اما ما برای پس زدن تعرض نظام هار سرمایه، همراه و همصدا با دانشجویان ازادیخواه و برابری طلب و تمام دانشجویان چپ و کمونیست، کارگران و زنان و همه مردم ازادیخواه ایران به پا خواسته و با تمام قوا برای ازادی رفقای دانشجوی در بند و همچنین فعالین کارگری و زنان و همه زندانیان سیاسی خواهیم کوشید و از هر اقدامی برای ازادی انها کوتاهی نخواهیم کرد. ما از همه دانشجویان ازادیخواه میخواهیم با پیوستن به صفوف جنبش ازادیخواهی و سوسیالیستی همگام و متحد با جنبش کارگری و جنبش زنان در جهت به تحقق رساندن اهداف انسانی خود مبارزه کنیم.
ما
دانشجویان سوسیالیست دانشگاههای سراسر ایران در اولین فرصت جهت گیری و استراتژی خود را در بیانیه ای اعلام خواهیم کرد.

ـ 1
دانشجویان سوسیالیست دانشکده فنی باهنر شیراز
2 دانشگاه پیام نور نوراباد ممسنی
3 دانشگاه پیام نور شیراز
4 دانشگاه خامنه ای بوشهر
5 دانشگاه پیام نور بوشهر
6 دانشگاه صدرا شیراز
7 دانشکده ادبیات شیراز
8 دانشکده سما شیراز
9 دانشگاه پیام نور خوانسار
10 اموزشکده دختران شیراز)مرکز اموزش عالی دختران شیراز)
11 دانشگاه دولتی مرودشت
12 دانشگاه فنی مرودشت
13 دانشگاه ازاد مرودشت
14 دانشگاه ملی اباده
15 اموزشکده اباده

مرگ بر نظام سرمایه داری و طبقاتی
زنده باد ازادی و برابری
زنده باد سوسیالیسم
دانشجویان سوسیالیست دانشگاههای سراسر ایران
جمعه 26 بهمن 1386
Feb 2008

دستگیری مجدد رفیق انوشه آزادبر

رفیق انوشه آزاد بر به بهانه این که وثیقه پرداختی کافی نبوده است، امروز پنجشنبه به دادگاه انقلاب احضار میشود. با مراجعه انوشه به دادگاه، نیروهای امنیتی او را مجددا بازداشت و روانه زندان میکنند.حکومت قصد دارد با بازداشت و فشار بر رفقای آزاد شده، فضای اعتراض به زندانی کردن دانشجویان آزادیخواه و برابری طلب را سرکوب کند.
رفیق انوشه آزاد بر باید فورا آزاد شود!
مبارزه برای آزادی همه دانشجویان زندانی تا آزادی آخرین نفر ادامه خواهد داشت!

بي خبري از سهراب كريمي خانواده اين فعال دانشجويي را عذاب ميدهد

سهراب كريمي , دانشجوي كرد از دانشگاه تهران كه درجريان بزرگداشت شانزده آذرامسال در 18 آذربه طورناموجه بازداشت گرديد, اكنون شصت و هفتمين روز بازداشت خودرا در انفرادي اوين مي گذراند . درخلال اين مدت كه خود ازمصادق بارزشكنجه محسوب مي گردد, فقط دوبار دو تماس كوتاه تلفني با خانواده خود داشته است . اين تماس ها كنترل شده و هربار يكي دودقيقه اي ودرحالي برقرارشده است كه خود مامورين وزارت اطلاعات درنزد سهراب بوده اندو اجازه صحبتي خارج از جملات تعيين شده را نداشته است .دراين فاصله هيچ ملاقاتي به خانواده اين فعال دانشجويي با او داده نشده است . هربار كه خانواده مراجعه اي به ارگان هاي مختلف حكومت داشته اند فقط يك جواب كليشه اي ثابت دريافت كرد ه اند . « بازجويي هنوز تمام نشده است » .حتي وكيل اجازه دسترسي به پرونده را نيافته است چه برسد به اين كه با او ملاقاتي داشته باشد . آخرين بار كه وكيل به, به اصطلاح قاضي پرونده مراجعه كرده مورد توهين او واقع شده و اين وكيل شريف با بي حرمتي تمام ازاتاق قاضي ! اخراج شده است .خانواده ايشان به همه ارگان هاي رژيم اعم از خود زندان , اوين , دادستاني , دادسرا , قوه قضاييه , دفتر احمدي نژاد و حتي به دفترخامنه اي مراجعه كرده اند و لي تاكنون يك كلمه هم پاسخ نگرفته اند كه جرم ناكرده فرزندشان چه بوده است . پدر و مادر اين فعال دانشجويي هردو مريض هستند اما عدم خبرازوضعيت فرزندان شان مريضي شان را بيشتر و اين حالت آنها را عذاب ميدهد .

۱۳۸۶ بهمن ۲۵, پنجشنبه

بهنام زارع، نوجوان ۱۸ ساله، تا ۷۲ ساعت دیگر اعدام می شود

فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر [‏FIDH‏] و جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران [‏LDDHI‏] از اعدام قریب الوقوع ‏آقای بهنام زارع، محکوم به ارتکاب قتلی در سن ۱۵ سالگی، اطلاع یافته است. ما قویاً از دولتمردان جمهوری اسلامی می ‏خواهیم که هر چه سریعتر روند اجرایی این اعدام را متوقف کنند و به تعهدات بین المللی خود در زمینه حقوق بشر که بخشی از ‏آن به میثاق بین المللی حقوق کودک نیز مربوط می شود احترام گذارند. قابل یادآوری است که براساس این میثاق بین المللی، ‏اعدام مجرمان نوجوان ممنوع است. ‏بهنام زارع تا ۷۲ ساعت آینده با مجازات اعدام روبروست، زیرا حکم آن به زندان عادل آباد در جنوب شرقی شیراز ابلاغ ‏گردیده است. بهنام زارع از زمان دستگیری در این زندان بسر می برد. او در سن ۱۵ سالگی مرتکب قتل [با چاقو] مردی به ‏نام مهرداد شده و از نوامبر ۲۰۰۵ زندانی است. رأی دادگاه جنایی فارس “قصاص” بوده و این حکم توسط دیوان عالی کشور ‏اجرا خواهد شد. مسؤولان جمهوری اسلامی در انتظار رسیدن او به سن قانونی ۱۸ سال بوده اند تا حکم اعدام را اجرا کنند.‏علیرغم درخواست های فراوان از مقامات نسبت به لغو حکم اعدام بهنام زارع، خانواده وی مطلع شده اند که تنها راه برای لغو ‏آن، کسب رضایت خانواده مقتول و پرداخت دیه است. براساس قوانین جزایی ایران، تنها با پرداخت “پول خون” مقتول به ‏خانواده اش می توان از اجرای حکم جلوگیری بعمل آورد.‏
فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر و جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران بار دیگر مراتب نگرانی شدید خود را نسبت ‏به اجرای گسترده حکم اعدام در ایران اعلام می دارند. ‏فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر و جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران همچنین از مقامات جمهوری اسلامی می ‏خواهند که به قوانین بین المللی حقوق بشر، به ویژه عهدنامه های بین المللی در زمینه مجازات مرگ، احترام گذارند. ‏

فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر، ۱۲ فوریه ۲۰۰۸‏

مترجم: علی جواهری
روزآنلاین

صدور احکام انضباطی سنگین برای دانشجویان دانشگاه علامه

نایب دبیر انجمن اسلامی منتخب دانشگاه علامه از صدور احکام سنگین کمیته انضباطی برای فعالان دانشجویی این دانشگاه در مرحله بدوی خبر داد.مهدیه گلرو با اعلام این خبر گفت: وی و تعداد دیگری از فعالان دانشجویی این دانشگاه از جمله سعید فیض الله زاده،امیر یعقوبعلی، امیر رییسیان، عسل اخوان و شیما فرزادمنش به دو ترم تعلیق از تحصیل با احتساب سنوات محکوم شده اند.نایب دبیر انجمن علامه تاکید کرد: دانشجویان محکوم شده نسبت به حکم صادره اعتراض کرده اند و این در حالی است که تعداد دیگری از دانشجویان این دانشگاه نیز به کمیته انضباطی احضار شده اند اما هنوز حکم کمیته انضباطی آنها اعلام نشده است.مهدیه گلرو با انتقاد از نحوه رفتار مسئولان دانشگاه گفت: مسئولان دانشگاه در روز انتخاب واحد مرا به کمیته انضباطی احضار کردند و در حالی که بنده و سعید فیض الله زاده دو ترم تعلیق با احتسلب سنوات را طی کرده ایم باز هم از ورود ما به دانشگاه جلوگیری کرده و می کنند.گلرو با غیرقانونی دانستن این امر گفت: تا زمانی که حکم جدید محرومیت از تحصیل ما در مرحله استیناف تایید نشود ما قانونا حق ورود به دانشگاه و ثبت نام را دارا هستیم اما مسئولین دانشگاه از ورود ما جوگیری می کنند.گلرو همچنین گفت: سعید فیض الله زاده، دانشجوی دانشگاه علامه به اتهام شرکت در تجمع دانشجویی ۸ آبان ماه در دانشکده ارتباطات علامه به دو ترم تعلیق با احتساب سنوات محکوم شده است در حالی که وی در آن تجمع حضور نداشته است.

۱۳۸۶ بهمن ۲۴, چهارشنبه

دادگستری تهران علنی بودن دادگاه دانشجویان امیرکبیر را تکذیب کرد: دادگاه غیرعلنی است

در حالی که پیش از این اعلام شده بود جلسه دادگاه تجدیدنظر ۳ دانشجوی دانشگاه امیرکبیر به صورت علنی برگزار می شود، بار دیگر اعلام شد این دادگاه غیرعلنی خواهد بود.احمد قصابان، مجید توکلی و احسان منصوری در اردیبهشت ماه سال جاری در پی انتشار چند نشریه جعلی و موهن در دانشگاه امیرکبیر دستگیر شدند. در حالی که وزارت اطلاعات و معاون امنیت دادسرای انقلاب، قاضی حداد، از ابتدا اصرار داشتند این نشریات توسط دانشجویان دستگیر شده منتشر شده است، دانشجویان نشریات را جعلی اعلام کردند.پس از مدتی در حالی که دانشجویان همچنان در زندان به سر می بردند رسیدگی به پرونده آن ها در شبعه ۶ دادگاه انقلاب به صورت غیرعلنی آغاز شد و علیرغم آن که دانشجویان اذعان کردند که اعترافات موجود در پرونده تحت فشار و شکنجه اخذ شده است، قاضی آن ها را گناهکار دانست و برای این سه عضو انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر احکام چندین سال حبس صادر کرد. با اعتراض دانشجویان نسبت به حکم صادره پرونده به شعبه ۴۴ دادگان تجدیدنظر ارسال شد.دادگاه انقلاب همچنین با اعلام عدم صلاحیت برای خود در خصوص برخی عناوین اتهامی دانشجویان، پرونده را جهت ادامه رسیدگی به دادگاه عمومی ارجاع داد. شعبه ۱۰۴۳ دادگاه عمومی در حالی که در ابتدا اعلام کرد دادگاه رسیدگی به اتهامات دانشجویان علنی است، در روز برگزاری اولین جلسه دادگاه، اعلام کرد دادگاه غیرعلنی خواهد بود.دادگاه عمومی پس از رسیدگی به پرونده، نشریات را جعلی دانست و اعترافات دانشجویان را در زندان فاقد اعتبار تشخیص داد و حکم بر برائت دانشجویان در خصوص انتشار نشریات موهن داد. دادگاه اما دانشجویان را به ۴ ماه حبس، به اتهام نشر اکاذیب از طریق نسبت دادن انتشار نشریات موهن به بسیج و نیروهای امنیتی، محکوم کرد. دادگاه عمومی با صدور وثیقه ۸۰ میلیونی برای دانشجویان از زندان خواست تا اتمام رسیدگی به بخش دیگر پرونده دانشجویان در دادگاه تجدیدنظر آن ها را آزاد کند. اما اکنون بیش از دو ماه است که زندان از اجرای دستور قاضی در آزاد کردن دانشجویان خودداری کرده است.دانشجویان همچنین به حکم ۴ ماه حبس، صادره توسط شعبه ۱۰۴۳ دادگاه عمومی، اعتراض کردند و این پرونده نیز برای رسیدگی به درخواست تجدیدنظر دانشجویان به شعبه ۴۴ ارجاع شد. دیروز این شعبه به وکیل دانشجویان اعلام کرد رسیدگی به هر دو پرونده دانشجویان، ارسالی از دادگاه انقلاب و عمومی، روز یکشنبه ۲۸ بهمن آغاز و دادگاه به صورت علنی برگزار می شود.علیرغم اعلام این مطلب، روابط عمومی دادگستری استان تهران ظهر امروز با صدور اطلاعیه دادگاه دانشجویان را غیرعلنی اعلام کرد. این دومین بار است که دادگاه دانشجویان ابتدا علنی اعلام می شود ولی پس از گذشت چند روز تبدیل به دادگاه غیرعلنی می گردد.ر اطلاعیه روابط عمومی دادگستری استان تهران آمده است: به دنبال انتشار مطالبی غیرواقع در برخی از خبرگزاری‌ها و رسانه‌های جمعی مبنی بر برگزاری جلسه‌ دادگاه دانشجویان امیرکبیر به صورت علنی به نقل از وکیل مدافع متهمان فوق‌الذکر، بدین وسیله به اطلاع می‌رساند با توجه به نوع اتهام مطروحه در پرونده، جلسه‌ی دادگاه این متهمان مطابق با مقررات قانونی و در موعد مقرر به صورت غیرعلنی برگزار خواهد شد.

گزارش هفته همبستگی با دانشجویان زندانی و آکسیون روز 9 فوریه درونکوور– کانادا

گزارش هفته همبستگی با دانشجویان زندانی و آکسیون روز 9 فوریه درونکوور– کانادا.
در پاسخ به تقاضای خانواده های دانشجویان و زندانیان سیاسی، از طرف " کمیته دفاع از آزادی دانشجویان و سایر زندانیان سیاسی در ایران"، یک فراخوان برای آکسیون در ساعت 2 بعد از ظهر روز 9 فوریه، در روبروی آرت گلری واقع در مرکز شهر ونکوور داده شد. این کمیته که ازفعالین حزب کمونیست کارگری، سازمان فداییان اقلیت و عده ای از فعالین مستقل چپ برای هماهنگی در اجرای این برنامه تشکیل شده بود ، به فعالیتهای زیر پرداختند:
مصاحبه در رادیو پژواک،رادیو فارسی زبان محلی، در28 ژانویه و 4 فوریه وشرح دستگیریهای دانشجویان در ایران، هفته همبستگی با زندانیان در ایران و برنامه آکسیون در 9 فوریه.
اعلام یک کنفرانس خبری در روز 6 فوریه در محل دانشگاه سایمون فریزرو مصاحبه با رادیو سی بی سی کانادا به زبان انگلیسی و فرانسوی.
چاپ دو نوع پوستر با عکس رنگی دانشجویان زندانی به زبان انگلیسی و فارسی و پخش آن در دانشگاه یوبی سی، سایمون فریزر و پنج کالج دیگر در شهر ونکوور، نورث ونکوور، نیو وست مینیستر.
تماس با سازمانهای دانشجویی برای جلب حمایت و نامه نوشتن از طرف این ارگانها به رژیم در اعتراض به دستگیری دانشجویان.
درج اطلاعیه های آکسیون در روزنامه های فارسی زبان محلی و رادیوهای فارسی وانگلیسی زبان محلی.
درروز آکسیون، از ساعت 12 ظهر دو چادر در محل برگزاری نصب شد که درآن میزهایی برای جمع آوری امضا در اعتراض به دستگیریهای دانشجویان در ایران و پوسترها و اعلامیه هایی درافشای جنایات رژیم گذاشته شده بود. درتمام مدت نیز موزیک پخش میشد. در ساعت 2:30 آکسیون با شرکت بیش از 100 نفرآغاز شد که با سخنرانی زندانیان سیاسی سابق رژیم جمهوری اسلامی ، فعالین سیاسی و رهبر اتحادیه پرستاران بریتیش کلمبیا بنام فرد میوزن ادامه پیدا نمود. دربین سخنرانیها، سه نفراز فعالین جوان، به خواندن مصاحبه خانواده های زندانیان می پرداختند. همچنین جمعیت چندین باربه حرکت در پیاده رو و دادن شعارهایی نظیر: "زندانی سیاسی آزاد باید گردد"، "دانشجوی زندانی را آزاد کنید"، "دانشجویان و سایر زندانیان سیاسی باید بی قید و شرط آزاد شوند"، "سرنگون باد جمهوری اسلامی ایران" پرداختند.
در طول سخنرانیها، نشریه دانشجویی دانشگاه یوبی سی و یک ایستگاه تلویزیونی با مصاحبه با فعالین سیاسی به تهیه گزارش پرداختند.
"کمیته دفاع از آزادی دانشجویان و سایر زندانیان سیاسی در ایران”
freestudentsiniran@gmail.com شنبه 9 فوریه 2008

تمدید قرار بازداشت مهدی الهیاری

در پی تماس مهدی الهیاری با خانواده اش، وی اعلام کرد که قرار بازداشت وی تمدید شده است. پس از گذشت 67 روز از بازداشت وی، زمانی که خانواده ی وی در انتظار اعلام وثیقه بودند در کمال ناباوری قرار بازداشت مهدی تمدید شد.

آزادی رفیق سعید حبیبی

رفیق سعید حبیبی پس از ٧٢ روز حبس امروز سه شنبه به قید وثیقه سنگین ١٥٠ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.رفیق سعید روز ١١ آذرماه در جریان حمله گسترده حکومت به دانشجویان آزادیخواه و برابری طلب در مقابل محل کار خود بازداشت شده بود.آزادی سعید عزیز را به او، به خانواده گرامیش و به همه دانشجویان آزادیخواه و برابری طلب تبریک میگوﺌیم.به این ترتیب ما موفق شدیم یکی دیگر از رهبران جنبش آزادیخواهی و برابری طلبی را از زندان آزاد کنیم. سعید در طی دوران زندانش در انفرادی و تحت شدید ترین شکنجه ها قرار داشته است .
سعید عزیز !
به جمع یاران خود خوش آمدی !
مبارزه برای آزادی همه دستگیر شدگان ادامه خواهد داشت! ما این را به رفقای دربندمان، به همه دانشجویان و به آزادیخواهی و برابری طلبی مدیون هستیم .

زنده باد آزادی

زنده باد برابری


نوروز آزادی

۱۳۸۶ بهمن ۲۳, سه‌شنبه

سعيد حبيبي با توديع وثيقه150ميليوني به‌زودي آزاد مي‌شود

وكيل مدافع سعيد حبيبي، دبير اسبق تشكيلات دفتر تحكيم وحدت (طيف علامه) از توديع قرار وثيقه 150ميليون توماني موكلش خبر داد.محمد شريف در اين باره به خبرنگار حقوقي ايسنا گفت: پس از تعيين قرار وثيقه براي موكلم از سوي بازپرس رسيدگي‌كننده به پرونده، امروز تشريفات اداري مربوط به توديع وثيقه توسط بهنام دارايي‌زاده، ديگر وكيل اين پرونده خاتمه يافت.وي اظهار اميدواري كرد كه تا آخر وقت اداري امروز با تبديل قرار بازداشت به قرار وثيقه، سعيد حبيبي از زندان اوين آزاد شود.

نامه تعدادي از اساتيد دانشگاه صنعتي اميركبير به رييس قوه قضاييه درخصوص آزادي سه دانشجوي اين دانشگاه


تعدادي از اساتيد دانشگاه صنعتي اميركبير با ارسال نامه‌اي به رييس قوه قضاييه خواستار آزادي 3 دانشجوي بازداشتي اين دانشگاه شدند. ه گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در اين نامه آمده است: به استحضار مي‌رساند، چندين ماه است که تعدادي از دانشجويان دانشگاه صنعتي اميرکبير به نام‌هاي مجيد توکلي، احمد قصابان و احسان منصوري بازداشت شده و عليرغم وعده‌هاي داده شده هنوز آزاد نشده‌اند. اين وضعيت موجب بروز نگراني در جامعه دانشگاهي شده و تداوم آن تاثيرات سوئي بر روند علمي دانشگاه خواهد گذاشت. ر بخش ديگري از اين نامه آمده است: در شرايط کنوني کشور، عدم رعايت عدل و انصاف و صبر و تحمل در برخورد با دانشجويان و برخورد با هر گونه پرسشگري، زيان‌هاي جبران ناپذيري به بار خواهد آورد که تضعيف حساسيت‌هاي علمي، سياسي و اجتماعي دانشگاهيان نسبت به شرايط کشور از جمله نتايج آن است. جاد زمينه‌هاي ياس و نوميدي به جاي اعتماد و تحرک، از بين رفتن روحيه مسووليت پذيري و فقر شور و نشاط علمي و اجتماعي در محيط‌هاي دانشگاهي از ديگر اثرات برخوردهاي حساب نشده و تند با دانشجويان، اين سرمايه هاي معنوي کشور، است. ادامه اين نامه آمده است: ما امضاکنندگان و اعضاي هيات علمي دانشگاه صنعتي اميرکبير، ضمن ابراز نگراني از تداوم اين روند که مي‌تواند باعث افزايش مشکلات در دانشگاه شود، خواهشمنديم با درايت بيشتري اين مسئله را حل و با رأفت اسلامي زمينه آزادي دانشجويان را فراهم نماييد.

سومین دادگاه مجید توکلی، احمد قصابان و احسان منصوری

وکیل مدافع احمد قصابان، احسان منصوری و مجید توکلی، دانشجویان بازداشت‌شده دانشگاه امیرکبیر از برگزاری دادگاه موکلان در تاریخ ۲۸ بهمن در شعبه ۴۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست قاضی ساعدی خبر داد.محمدعلی دادخواه با بیان این خبر، گفت: این پرونده پیرو شکایت ما به حکم صادره برای موکلان از شعبه ششم دادگاه انقلاب به دادگاه تجدیدنظر ارجاع شده و روز یکشنبه در این دادگاه به صورت علنی و با حضور موکلان به آن رسیدگی خواهد شد.پیش از این سیدعلیرضا آوایی، رییس کل دادگستری استان تهران، از ارجاع هر دو پرونده‌ی سه دانشجوی دانشگاه امیرکبیر به شعبه‌ی ‌۴۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران خبر داده بود.

آخرین جلسه دادگاه بابک زمانیان، عضو انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر، برگزار شد

آخرین جلسه رسیدگی به اتهامات بابک زمانیان، عضو انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر، در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب برگزار شد.به گزارش خبرنامه امیرکبیر دادگاه این فعال دانشجویی به صورت غیرعلنی تشکیل شد. پیش از این در مهرماه امسال چند جلسه از دادگاه زمانیان برگزار شده بود که آخرین جلسه آن امروز برگزار شد و آخرین دفاعیات از وی و وکیل مدافعش اخذ شد.قاضی پرونده خاطرنشان کرده که در موعد مقرر، حداکثر تا یک ماه آینده، حکم این فعال دانشجویی را صادر خواهد کرد. گفتنی است بابک زمانیان در اول اردیبهشت ماه سال جاری دستگیر و به مدت ۳۸ روز در بازداشت به سر برد و پس از آن با تبدیل قرار بازداشت وی به قرار وثیقه از زندان آزاد شد.

۱۳۸۶ بهمن ۲۲, دوشنبه

منشور دانشجویان آزادی خواه و برابری طلب اصفهان

زنده باد آزادی – زنده باد برابری
جنبش آزادیخواهی و برابری طلبی در سراسر کشور، پر شور تر از همیشه به فعالیت خود ادامه می دهد و معرفی خصوصیات این جنبش برای دانشجویان و مردم ایران ضرورت دارد. آزادی و برابری خواستی به حق و تاریخی در تمام دوران و همواره مورد دفاع انسان های آزادیخواه و برابری طلب در سراسر جهان بوده است. چه در آن زمان که جنبش ضد برده برداری در دنیا به پیروزی رسید و چه زمانی که جنبش علیه تبعیض نژادی به فعالیت می پرداخت. تمام این جنبش ها با خواست آزادیخواهی و برابری طلبی به جهانیان معرفی می شدند. ما دانشجویان آزادی خواه و برابری طلب دانشگاه اصفهان،بر خود لازم می بینیم در جهت شفاف سازی و روشن کردن خواسته های خود و همچنین بیان اصول پذیرفته خویش منشوری را تعریف کنیم که به شرح زیر اعلام میداریم : 1.اساس تمام فعالیت های دانشجویی انسانیت است .
2.ما مدافع آزادی کامل و بی قید و شرط بیان ، برای کلیه گروهها ی فکری اعم از اصلاح طلب ،اصول گرا ،لیبرال و سوسیالیست و .....هستیم.معتقدیم عقاید مختلف باید حق ابراز وجود داشته باشند و از امنیت اجتماعی برخوردار باشند و با هر عاملی که آزادی بیان را برای هر نوع عقیده ای محدود کند مخالفیم. 3. ما مدافع حقوق حقه ی مردم از جمله دانشجویان ، معلمان، کارگران و سایر اقشار جامعه هستیم نه طرفدار آنان که قدرت و سرمایه رو در انحصار خود دارند. 4. ما مخالف هر گونه تبعیض و بی عدالتی در هر سطحی از زندگی اجتماعی هستیم و با تمام توان در جهت برقراری برابری نژادی وبرابری مذهبی وغیره مبارزه می کنیم. 5. ما هرگونه آپاتاید جنسیتی را به شدت محکوم کرده و از مبارزات پر شور زنان از جمله کمپین یک میلیون امضا برای رسیدن به حقوق اولیه شان حمایت می کنیم . 6. ما مخالف حمله نظامی آمریکا هستیم و عقیده داریم هیچ نیروی خارجی حق دخالت در تعیین سرنوشت گروهای انسانی در جامعه را ندارد چه از نوع آمریکایی و انگلیسیش و چه از نوع چینی و روسیش .

فریاد اعتراض در سنندج!

بنا به اخباری که دانشجویان ازادیخواه و برابری طلب شهر سنندج برای ما ارسال کرده اند، جوانان شهر سنندج پنج شنبه 18 بهمن بعد از پایان مسابقه بسکتبال بین تیمهای تراکتور سازی کردستان و سپاهان اصفهان در خیابانهای شهر به تظاهرات دست زدند. یکی از شعارهای محوری این تظاهرات آزادی دانشجویان زندانی بود. بعد از پایان مسابقه جوانان دست به راهپیمایی در خیابان های شهر زدند. جوانان که حدود 2000 نفر میشدند در خیابانهای شاهپور، فردوسی، خیایابان 6 بهمن و محله شریف آباد راهپیمائی کردند. تمام مسیر راهپیمایی را جوانان مبارز با سر دادن شعار بر علیه وضعیت موجود پیمودند. شعار آزادی، آزادی و شعار آزادی دانشجوی زندانی در میان شعار های زیادی که داده میشد طنین انداز بود. نیروهای انتظامی تعدادی از جوانان را دستگیر کردند.

۱۳۸۶ بهمن ۲۱, یکشنبه

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده سپاه خواستار به راه افتادن دوباره انقلاب فرهنگی شدند

دو تن فرماندهان ارشد نظامی ایران انقلاب فرهنگی انجام شده را ناکافی خوانده و بر لزوم ایجاد دوباره انقلاب فرهنگی تاکید کردند.
سرلشکر حسن فیروز آبادی، رییس ستاد کل نیرو های مسلح، در همین زمینه گفت: «با وجود تشکیل کمیسیون ها و کمیته های انقلاب فرهنگی، هنوز انقلاب فرهنگی به معنای واقعی انجام نشده است.»فیروز آبادی که در مشهد سخنرانی می کرد، افزود: «نهضت نرم افزاری و تولید علم واجب است زیرا ما می خواهیم کشور خودرا مطابق تفکر اسلامی بسازیم.» سرلشگر محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران، نیز در جمع مسئولان بسیج صد دانشگاه کشور، خواستار تغییر محتوای دروس علوم انسانی در دانشگاه ها شده و گفته بود: «در علوم انسانی باید مبانی اسلامی و متناسب با فرهنگ بومی ایران تدریس شود، این محتوایی است که امروز در علوم انسانی در دانشگاه های کشور وجود ندارد، از این رو وظیفه شماست که در این راستا گامهای مؤثری بردارید و این نیاز انقلاب را برطرف کنید.»
جعفری همچنین گفت: «در سال ۵۸ هنگامی که دانشگاه تهران بسته شد، هدف ما از بستن دانشگاه همین بحث علوم انسانی بود. اما متأسفانه از آن موقع تاکنون کار اندکی در این رابطه انجام شده است، البته تغییر محتوای دروس زمان بر است ولی هیچ گاه نباید فراموش شود که یکی از مشکلات اصلی است.» فرمانده سپاه چند روز پیش خواستار دخالت بسیجیان در انتخابات مجلس و فعالیت به نفع اصولگرایان شده بود.پیش از این و در پی انتشار ۴ نشریه جعلی و موهن در دانشگاه امیرکبیر در تجمعاتی که در مقابل این دانشگاه توسط حامیان دولت برگزار می شد، تجمع کنندگان خواستار به راه افتادن مجدد انقلاب فرهنگی در دانشگاه ها و اخراج دانشجویان و اساتید منتقد شده بودند.پس از آن خرمشاد، معاون فرهنگی وزیر علوم، در حالی که اخبار موجود در آرشیو خبرگزاری های رسمی کشور و تصاویر منتشره از غائله انتشار نشریات جعلی همگی تاییدکننده گفته فوق بود، پس از اظهار مخالفت شدید افراد مختلف با «انقلاب فرهنگی دوم» با تکذیب چنین موضوعی، طرح این مسئله را به صورت تلویحی به دانشجویان دانشگاه امیرکبیر و اعضای انجمن اسلامی این دانشگاه نسبت داده بود.

صدور حکم محرومیت از تحصیل برای میلاد عزیزی، فعال دانشجویی دانشگاه تهران

میلاد عزیزی، فعال دانشجویی دانشگاه تهران، توسط کمیته انضباطی این دانشگاه به یک ترم محرومیت از تحصیل محکوم شد.به گزارش خبرنامه امیرکبیر اتهام عزیزی شرکت در تجمعی ذکر شده که در اعتراض به بازداشت این دانشجو برگزار شد. میلاد عزیزی روز تجمع دانشجویان، به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو، برای مدت چند روز بازداشت شد و در پی آن جمعی از دانشجویان در زمان بازداشت عزیزی تجمعی اعتراض آمیز در حمایت از وی برگزار کردند.میلاد عزیزی، مدیرمسئول نشریه دانشجویی جمهوریت، پیش از این نیز از کمیته انضباطی حکم قطعی منبی بر محرومیت از تحصیل به مدت یک ترم دریافت کرده بود. این حکم در نیمسال اول سال تحصیلی ۸۵-۸۶ به اجرا درآمد.کمیته انضباطی دانشگاه تهران، حافظ موسوی و احسان دولتشاه، دو تن دیگر از دانشجویان دانشکده ادبیات، را به «توبیخ کتبی با درج در پرونده» محکوم کرده است.

۱۳۸۶ بهمن ۱۹, جمعه

دیدار آناهیتا حسینی

خانواده آناهیتا حسینی پس از گذشت ۲۲ روز از بازداشت فرزندشان سرانجام روز گذشته موفق به دیدار وی شدند.این ملاقات به مدت کوتاه و از پشت شیشه صورت گرفت.گفتنی است پس از اعتراضات دانشجویان پلی تکنیک به حضور احمدی نژاد در این دانشگاه موج گسترده ای از برخورد با دانشجویان روی داد که به دنبال آن بسیاری از فعالان دانشجویی دستگیر شدند.سرکوب دانشجویان تا کنون منجر به کشته شدن زهرا بنی یعقوب، ابراهیم لطف اللهی، و دستگیری بیش از ۱۵۰ دانشجوی دیگر شده که ۶۰ نفر ‏از آنها همچنان در زندان به سر می برند.


تماس مجدد امین قضایی با خانواده و بی خبری از مرتضی اصلاحچی

پس از نا امیدی خانواده امین قضایی از ملاقات فرزندشان در روز دوشنبه ( روز ملاقات بند 209) وی با خانواده اش تماس گرفت و خبر از سلامتی خود داد. ولی هم چنان خانواده ها در نگرانی از وضعیت فرزندانشان به سر می برند، و خواستار ابتدای ترین حقوق مدنی یعنی داشتن ملاقات و حق داشتن وکیل را برای آنان می باشن

بی خبری از وضعیت مرتضی اصلاحچی

علی رغم تلاش های خانواده ی مرتضی اصلاحچی، آنان هنوز موفق به کسب خبری از فرزندشان نشده اند.

۱۳۸۶ بهمن ۱۸, پنجشنبه

دانشجویان در بند تحت فشار و شکنجه!...بهروز کریمی زاده و تنی چند از دانشجویان در بلاتکلیفی به سر می بردند. گفتگو با مادر بهروز کریمی زاده

دستگیری دو دانشجوی دیگر

دو دانشجوی دیگر صبح دیروز در مریوان بازداشت شدند.جمشید بهرامی دانشجوی رشته هنر دانشگاه تبریز و سلام نباتی دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه پیام نور مریوان بامداد روز چهارشنبه از سوی نیروهای امنیتی در منازل خود در شهر مریوان بازداشت شدند.بنابه گزارش های رسیده راس ساعت 6 صبح روز چهارشنبه 7 فوریه، نیروهای امنیتی و لباس شخصی منازل این دو را محاصره کرده و پس از بازرسی کامل منزل و وسائل شخصی آنها، به مکان نامشخصی منتقل شدند. هنوز اطلاعاتی در مورد دلایل دستگیری بهرامی و نباتی مخابره نشده است.جمشید بهرامی نویسنده و بازیگر تأتر و یکی از شخصیتهای فرهنگی – هنری مریوان بشمار می آید.

آزادی مهدی گرایلو

مهدی گرایلو دیروز چهارشنبه 17/11/86 پ وثیقه 100 میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد. مهدی گرایلو فارغ التحصیل فیزیک دانشگاه صنعتی شریف و دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوفیزیک دانشگاه تهران روز 11 آذر ماه و در آستانه مراسم 16 آذر در هنگام خروج از منزل دستگیر و به زندان اوین منتقل شده بود.

آزادی مهدی گرایلو را به خانواده اش تبریک میگوﺌیم.

۱۳۸۶ بهمن ۱۷, چهارشنبه

آوایی، رییس کل دادگستری استان تهران: هر دو پرونده دانشجویان امیرکبیر در دادگاه تجدیدنظر بررسی می‌شود

رییس کل دادگستری استان تهران از ارجاع هر دو پرونده‌ی احمد قصابان، احسان منصوری و مجید توکلی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر به شعبه‌ ۴۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست قاضی ساعدی خبر داد.سید علیرضا آوایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار داشت: امیدواریم ظرف یک تا دو هفته‌ی آینده بعد از مطالعه کامل پرونده از سوی هیات قضایی دادگاه، جلسه‌ی دادگاه این دانشجویان تشکیل شود.وی با بیان اینکه در جلسه‌ی دادگاه تجدیدنظر از متهمان نیز دعوت خواهد شد، افزود: تاکید ما در این پرونده مانند سایر پرونده‌ها بلکه بیشتر، رسیدگی کاملا عادلانه و با حفظ همه‌ی استانداردهای قضایی در دادگاه است.مجید توکلی، احمد قصابان و احسان منصوری از سوی شعبه ششم دادگاه انقلاب به سه، ۲/۵ و دو سال حبس تعزیری محکوم شدند. همچنین شعبه ۱۰۴۳ دادگاه عمومی تهران این سه دانشجو را از اتهام توهین به مقدسات دینی و مذهبی، توهین به حرم اهل بیت مطهر (ع)، توهین به مردم شهرستان قم و شهر قم، توهین به مراجع عظام، توهین به عموم جوانان متشرع و زنان محجبه و توهین به مسوولان تبرئه کرد و بر اساس رای صادره توکلی، قصابان و منصوری در رابطه با اتهام نشر اکاذیب علیه نیروهای بسیجی و امنیتی در دانشگاه امیرکبیر به چهار ماه حبس تعزیری با احتساب و کسر ایام بازداشت‌های قبلی محکوم شدند.

تعیین وثیقه ۱۵۰ میلیون تومانی برای سعید حبیبی

وکیل مدافع سعید حبیبی، دبیر سابق دفتر تحکیم وحدت، از تعیین قرار وثیقه‌ی ۱۵۰ میلیون تومانی برای آزادی موکلش خبر داد.بهنام دارایی‌زاده در این باره به خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: در مراجعه‌ای که صبح امروز به همراه پدر سعید حبیبی به شعبه‌ی ۲ دادسرای انقلاب داشتیم، مطلع شدیم ۱۵۰ میلیون تومان وثیقه برای موکلم صادر شده است.وی با بیان این‌که اطلاعی از مفاد پرونده‌ی موکلش ندارد، گفت: تاکنون سعید حبیبی هیچ ملاقاتی با خانواده یا وکلا نداشته است و آخرین تماس تلفنی وی نیز دوشنبه شب با خانواده صورت گرفته است.دارایی‌زاده ابراز امیدواری کرد که ظرف روزهای آینده با تودیع این قرار وثیقه موکلش آزاد شود. به گزارش ایسنا، سعید حبیبی ۱۱ آذرماه مقابل محل کار خود بازداشت شده بود.

آزادی رفیق نادر احسنی

رفیق نادراحسنی امروز صبح پس از دو ماه اسارت آزاد شد.رفیق نادر با وثیقه ۱۰۰ ملیون تومانی آزاد شده است.نادر قرار بود که دیروز از اوین ساعت ۵ عصر آزاد شود اما مسئولین که بیماری دیگر آزاری و منتظر نگه داشتن خانواده در سرما برای آنها لذت دارد امروز صبح او را آزاد کردند.آزادی رفیق نادر احسنی را به جنبش دانشجویی ایران وخانواده ی او تبریک می گوییم.به امید آزادی رفیق بیژن ودیگر رفقای دربند.

تغییر رئیس دانشگاه تهران

عباسعلی عمید زنجانی، نخستین رئیس روحانی دانشگاه تهران از ریاست این دانشگاه کنار رفت و جای خود را به فرهاد رهبر، رئیس برکنار شده سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایران داد.هنوز دلیلی برای تغییر مدیریت دانشگاه تهران اعلام نشده و آقای عمیدزنجانی نیز در مصاحبه با خبرگزاری دانشجویان ایران، این تغییر را بسیار طبیعی دانسته و گفته است: "نکته خاصی درباره این تغییر به ذهنم نمی ‌رسد اما من از این تغییر و تحول استقبال می ‌کنم و معتقدم هر چند مدت، تغییر و تحول لازم است".انتصاب آقای عمیدزنجانی به ریاست دانشگاه تهران در نوامبر 2005 (آذر 1384) اعتراضات فراوانی برانگیخت و صدها تن از دانشجویان این دانشگاه همزمان با مراسم معرفی وی به ریاست دانشگاه و در مقابل تالاری که مراسم معرفی با حضور وزیر علوم در آن برقرار بود دست به تظاهرات زدند.انتصاب فردی به ریاست دانشگاه که فاقد تحصیلات دانشگاهی بود از جمله مهمترین عوامل اعتراض دانشجویان بود.انتصاب عمیدزنجانی به ریاست دانشگاه تهران تظاهرات صدها تن از دانشجویان این دانشگاه را در پی داشت
طی دوره ریاست عباسعلی عمیدزنجانی بر دانشگاه تهران، فشار بر تشکلها و فعالان دانشجویی در این دانشگاه افزایش یافت و از ادامه تدریس برخی استادان پرسابقه دانشگاه و همچنین تحصیل شماری از دانشجویان جلوگیری شد.تغییر ریاست دانشگاه تهران یک هفته پس از آن انجام می گیرد که کوی دانشگاه تهران که مجموعه خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه را در بر می گیرد به مدت سه شب صحنه تجمع اعتراض آمیز دانشجویان بود که در مواردی با درگیری با مأموران پلیس نیز همراه شد.اگرچه اعتراض دانشجویان متوجه مدیر کوی دانشگاه و کیفیت غذا و سرویس رفت و آمد بود اما بتدریج شعارهای تند سیاسی و درخواست برکناری عباسعلی عمید زنجانی از ریاست دانشگاه نیز به شعارهای دانشجویان اضافه شد.فرهاد رهبر که جانشین عباسعلی عمیدزنجانی شده، سی ‌و یکمین رئیس دانشگاه تهران می شود، دانشگاهی که با 73 سال سابقه، قدیمی ترین دانشگاه امروزی ایران به شمار می رود.آقای رهبر خود از دانش آموختگان دانشگاه تهران و دارای مدرک دکتری در رشته اقتصاد از این دانشگاه است.وی که به عنوان رئیس سازمان برنامه ریزی و مدیریت، یکی از معاونان محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران بود، دچار اختلاف نظرهای جدی با وی شد و سرانجام آقای احمدی نژاد، ساختار سازمان مدیریت و برنامه ریزی را از اساس تغییر داد و پس از چندی به ریاست فرهاد رهبر بر آن پایان داد.

شکنجه دانشجويان چپ در بند ۲۰۹ اوين

با گذشت ۲۱ روز از بازداشت ۱۰ دانشجوی طيف چپ، هنوز هيچ گونه اطلاعی در مورد اتهامات اين دانشجويان در دست نيست.
خانواده تعدادی از دانشجويان امروز برای اولين بار موفق به ملاقات با فرزندان خود شدند.سروش ثابت، سروش دشتستانی ، بيتا صميمی زاد، آناهيتا حسينی، محمد پورعبدالله، بيژن صباغ و بهزاد باقری، مرتضی خدمتلو، امين قضايی، ۹ دانشجويی هستند که روز ۲۶ دی ماه در منزل يکی از دانشجويان بازداشت و روانه بند ۲۰۹ زندان اوين شدند. مرتضی اصلاحچی دبير سابق انجمن اسلامی دانشگاه علامه نيز در همين روز در منزلش بازداشت و به زندان اوين منتقل شد.ادامه بازداشت اين دانشجويان در شرايطی صورت می گيرد، که تعدادی از فعالان دانشجويی بازداشت شده در آذرماه نيز، پس از گذشت بيش از ۲ ماه، همچنان در بازداشتگاه وزارت اطلاعات نگهداری می شوند.طی هفته های گذشته تعدادی از دانشجويان با قرار وثيقه های سنگين ۵۰ تا ۱۰۰ ميليون تومانی از زندان آزاد شده اند، با اين حال از سرنوشت ساير دانشجويان بازداشتی اطلاعی در دست نيست.بنابر اخبار رسيده و به گفته تعدادی از دانشجويان آزاد شده، وزارت اطلاعات با تحت فشار گذاردن بازداشت شدگان جهت انجام اعترافات تلويزيونی قصد دارد به مانند سالهای اخير با نمايش فيلمی از اعترافات دانشجويان، زمينه را برای برخوردهای سنگين با فعالان دانشجويی آماده نمايد.همچنين خبرهای رسيده حاکی از شکنجه جسمی دانشجويان در بند ۲۰۹ زندان اوين است.پيش تر دانشجويان بازداشت شده دانشگاه اميرکبير با اعلام اين موضع که در بند ۲۰۹ زندان اوين تحت شکنجه های جسمی قرار گرفته اند، از قوه قضائيه درخواست پيگيری در اين مورد را کرده بودند، اما پس از مدتی دستگاه قضايی اعلام کرد که دلايلی دال بر صحت اين موضوع پيدا نشده است.شنيده ها حاکی است، در جريان بازداشت های دانشجويان طيف چپ علاوه بر شکنجه های شديد روانی همانند تحقير، توهين، تخريب شخصيت و .. ، تعدادی از دانشجويان نيز مورد شکنجه های جسمی قرار گرفته اند که اين شکنجه ها شامل ضرب و شتم توسط تيم بازجويی،استفاده از کابل و .. بوده است. بطوريکه تعدادی از بازداشت شدگان دچار آسيب های جسمی شديد شده اند.( اين کميته در آينده جزئيات بيشتری را در مورد شکنجه های وارد ه بر دانشجويان منتشر خواهد کرد.)گفتنی است به جز سعيد حبيبی، تاکنون کليه بازداشت شدگان آذرماه، موفق به ديدار با خانواده خود شده اند. با اين وجود، سعيد حبيبی تنها يک بار امکان تماس با خانواده اش را بدست آورده است.لازم به ذکر است، طی ۳ ماه گذشته بيش از ۶۰ دانشجو در تهران و شهرستان ها به بازداشت نهادهای امنيتی در آمده اند. و هم اکنون حدود ۴۰ تن از آنان درزندان به سر می برند.
Komite.gozareshgar@gmail.com http://www.schrr.net

تایید شکنجه ابراهیم لطف اللهی در گزارش پزشکی قانونی؛ صالح نیکبخت بار دیگر خواستار نبش قبر ابراهیم لطف اللهی شد

صالح نیکبخت با مراجعه به دادستانی سنندج، بار دیگر خواستار نبش قبر ابراهیم لطف اللهی شد. در حالیکه هیچ منع قانونی برای نیش قبر ابراهیم وجود ندارد، قاضی پرونده ضمن مخالفت با درخواست وکیل پرونده گفته است: “این کار خلاف شرع است.”
صالح نیکبخت وکیل خانواده لطف اللهی، دو هفته پیش نیز تقاضای کتبی و رسمی برای نبش قبر ابراهیم به دادستانی سنندج ارسال کرده است.به گزارش خبرنامه امیرکبیر، در گزارش پزشکی قانونی ضمن اشاره به شکنجه ابراهیم لطف اللهی، شکستگی بینی و جمجه ابراهیم پیش از مرگ وی تایید شده است. همچنین در گزارش پزشکی قاونی آثار کبودی بر بدن ابراهیم لطف اللهی ثبت شده است.لازم به یادآوری است، ابراهیم لطف‌اللهی ۱۶ دی ماه سال جاری بعد از خروج از دانشگاه محل تحصیلش در شهر سنندج، بازداشت شد. مقامات، در روز ۲۵ دی‌ماه خبر خودکشی وی را به خانواده‌اش ابلاغ کرده و جسد وی را شبانه و بدون حضور خانواده‌اش توسط نیروهای امنیتی در قبرستان سنندج دفن کردند. مسولین وزارت اطلاعات سنندج برای جلوگیری از پخش این خبر، خانواده ابراهیم لطف الهی را تحت فشار قرار دادند.پس از انتشار خبر کشته شدن ابراهیم لطف اللهی، جمشیدی، سخنگوی قوه قضاییه، در خصوص مرگ مشکوک ابراهیم لطف اللهی در زندان سنندج اظهار کرده بود: “بر اساس گزارشی که از اداره‌ی اطلاعات سنندج و دادگستری آن‌جا ارائه شده وقتی به سلول این فرد مراجعه می‌کنند مشخص می‌شود که وی خود را حلق‌آویز کرده که بلافاصله جسد متوفی به پزشکی قانونی منتقل می‌شود.”وی در پاسخ به سوالی در مورد درخواست پدر ابراهیم برای نبش قبر، این مساله را منوط به نظر قاضی دانسته بود.

۱۳۸۶ بهمن ۱۶, سه‌شنبه

آخرین وضعیت دانشجویان زندانی


ممنوع الملاقات بودن امین قضایی و بی اطلاعی از وضعیت مرتضی اصلاحچی
امین قضایی پس از 21 روز هم چنان ممنوع الملاقات می باشد. این امر باعث نگرانی بسیار زیاد خانواده ی وی می باشد. معلوم نیست به چه علت دانشجویان بازداشتی از ابتدایی تری حقوق مدنی یعنی داشتن وکیل و ملاقات با خانواده هایشان محروم می باشند.
بی اطلاعی از وضعیت مرتضی اصلاحچی
علیرغم تلاش های خانواده مرتضی اصلاحچی هنوز خبری از وی در دست نیست.مرتضی اصلاحچی تحت بازجویی های شبانه طولانی مدت قرار دارد.
عدم توانایی در تامین وثیقه برای سعید آقام علی و تعیین وثیقه برای مهدی گرایلو
پس از گذشت 3 هفته از تعیین وثیقه ی سعید آقام علی، خانواده ی وی هم چنان در پی یافتن وثیقه برای فرزندشان می باشند. متاسفانه آنان تا کنون موفق به تامین وثیقه نشده اند و فرزندشان هم چنان در زندان به سر می برد. مبلغ وثیقه ی سعید 100 میلیون تومان می باشد.معلوم نیست خانواده های دانشجویانی که بیشترشان اجاره نشین می باشند باید چنین مبالغ هنگفتی را از کجا تامین کنند. این مبالغ تنها قابل دسترس قشر خاصی از این جامعه می باشد نه آن تعداد انبوهی که با مشکلات روزمره ی اقتصادی دست به گریبان هستند.


تعیین وثیقه برای مهدی گرایلو
پس از 64 روز برای مهدی گرایلو قرار وثیقه ی 100 میلیون تومانی تعیین شد. خانواده ی وی در تلاش برای تامین این قرار می باشند.

ملاقات تنی چند از دانشجویان با خانواده هایشان دوشنبه 15 بهمن چند تن از دانشجویان پس از 21 روز موفق شدند با خانواده های خود ملاقات کنند تعدادی برای اولین بار و دو نفر از آنها برای بار دوم :
1- آناهیتا حسینی
2- بیتا صمیمی زاد
3- بیژن صباغ
4- محمد پورعبدالله
5- سروش دشتستانی
6- سروش ثابت
7- علی کانطوری
و تعدادی دیگر از دانشجویان بازداشت شده سری اول نیز با خانواده های خود ملاقات کردند:
مهدی الهیاری 1-
2- مهدی گرایلو
3- بهروز کریمی زاده
4- سعید آقام علی

ممانعت از همراهی خانواده های دانشجویان آزاد شده با خانواده های دانشجویان دربند
تعدادی از خانواده های دانشجویانی که چندی پیش با قید وثیقه اززندان آزاد شده بودند برای دلجویی و همبستگی با خانواده های دانشجویان دربند در روز ملاقات دوشنبه 15بهمن به زندان اوین مراجعه کردند و در آن جا مورد بازخواست نیروهای امنیتی قرار گرفتند. ایشان پس از مدتی از سالن ملاقات اخراج شده واز مراجعه مجدد به سالن ملاقات منع شدند.
نیروهای امینتی سعی دارند که خانواده های زندانیان را تنها بگذارند.
آزادی محمد زراعتی و فرزاد حسن زاده
محمد زراعتی و فرزاد حسن زاده دانشجویان دانشگاه مشهد آزاد شدند.در حالی که قرار بود فردا چهارشنبه در دانشگاه فردوسی مشهد تجمعی اعتراض آمیز به جهت آزادی محمد زراعتی و فرزاد حسن زاده، و دانشجویان زندانی برگزار شود، جمهوری اسلامی اقدام به آزادی محمد زراعتی و فرزاد حسن زاده، کرد.
آزادی این عزیزان را به آنها و همه دانشجویان و انسانهای آزادیخواه و همچنین به خانواده های آنها تبریک میگوﺌیم.
مبارزه تا آزادی همه دستگیر شدگان ادامه خوهد داشت

آزادی رفقایمان محمد زراعتی و فرزاد حسن زاده

در حالی که قرار بود فردا چهارشنبه در دانشگاه فردوسی مشهد تجمعی اعتراض آمیز به جهت آزادی رفقای دربندمان محمد زراعتی و فرزاد حسن زاده، فریاد برآوریم، رژیم جمهوری اسلامی بار دیگر از ترس طنین انداز شدن صدای آزادی خواهی و برابری طلبی در دانشگاه، رعشه بر اندامش افتاد و بی درنگ اقدام به آزادی رفقایمان کرد.

تا آزادی تمام رفقایمان از پای نخواهیم نشست.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش: آموزش یکسان دختران و پسران دستاورد استعمار است

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر گفته قبلی خود در مورد تفاوت در آموزش دختر و پسر یادآور شد: تا سال ۱۳۲۸ برنامه‌های تعلیم و تربیت دختران و پسران متفاوت بوده است و پس از آن به صورت یکسان درآمده است، با این وجود آیا آموزش یکسان دختران و پسران دستاورد استعمار نبوده که به ما تحمیل شده است؟!علی احمدی در نشست علمی ـ تخصصی «زن و سلامت معنوی» با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی در صف و ستاد وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: تفاوت بین دختران و پسران حقیقت مسلمی است که هیچ گاه قابل انکار نیست و دختران و پسران در رده‌های سنی خاصی نیازهای جسمی، روحی و عقلایی یکسان ندارند. در عین حال آینده‌ای که برای دختران و پسران در جامعه ما ترسیم می‌شود، چه ما موافق باشیم و چه نباشیم، یکسان نیست.
علی احمدی افزود: یک‌بار فردی به من گفت تا سال ۱۳۲۸ برنامه‌های تعلیم و تربیتی برای دختران و پسران متفاوت بوده است و از آن به بعد بوده که این آموزش‌ها یکسان شده است. آیا این روند نیز یکی از دستاوردهای استعمار نبوده که به ما تحمیل شده است؟
وی خطاب به خبرنگاران و رسانه‌ها، تاکید کرد: فرزندان دختر ما با فرزندان پسر مشابه و یکسان نیستند؛ هر چند که رسانه‌ها این موضوع را به گونه‌ای دیگر منتقل می‌کنند. از دوستان رسانه‌ای می‌خواهیم که این نکته را به صورتی درست ترویج دهند و جا بیا‌ندازند و از سیاسی کردن صحبت‌های ما بپرهیزند، چرا که ترویج چنین تفکراتی، شایسته رسانه‌ها نیست.علی احمدی ادامه داد: خوشبختانه رسانه‌ها در جامعه ما به طور نسبی تحت کنترل هستند و مدرسه و خانواده باید دست به دست هم بدهند تا به انفعال بیشتری دچار نشویم، هر چند که در حال حاضر نیز خیلی چیزها را از دست داده‌ایم و در بسیاری از موارد عقب نشینی‌های زیادی کرده‌ایم.وی با بیان این که مدارس و واحدهای آموزشی دختران و پسران مقتضیات خاص خود را می‌طلبند، گفت: نوع تعامل اولیا و مربیان در مدارس دخترانه و پسرانه متفاوت است و حتی مقاطع تحصیلی دختران و پسران باید متفاوت باشد.احمدی اذعان کرد: آسیب‌هایی که بر سر راه دختران در جامعه قرار دارد، بسیار بیشتر و متفاوت‌تر از پسران است و در رده سنی خاصی اثرگذاری‌های متفاوتی دارد. به همین دلیل آموزش و پرورش و کل نظام تعلیم و تربیت در جامعه و حتی نظام جمهوری اسلامی نباید نسبت به این تفاوت در آموزش دختران و پسران بی‌تفاوت باشد.

علی فرهادی مدیر کل کوی دانشجویان دانشگاه تهران برکنار شد

علی فرهادی مدیر کل کوی دانشجویان دانشگاه تهران در پی اعتراضات اخیر دانشجویان کوی دانشجویان دانشگاه تهران از سمت خود برکنار شد.فرهادی همزمان با آغاز ریاست عمید زنجانی، به عنوان مدیرکل کوی دانشجویان دانشگاه تهران منصوب شده بود.حسین گلدانساز مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه تهران با حفظ سمت به جای فرهادی مدیریت کوی نیز منصوب شده است.

محرومیت از تحصیل برای دانشجویان دانشگاه های امیرکبیر و شاهرود

محرومیت از تحصیل برای ۳ دانشجوی دانشگاه امیرکبیر پس از صدور احکام سنگین محرومیت از تحصیل برای ۵ فعال دانشجویی دانشگاه امیرکبیر، صدور این احکام در هفته جاری نیز ادامه یافت و کمیته انضباطی دانشگاه امیرکبیر برای ۳ نفر دیگر از دانشجویان این دانشگاه احکام محرومیت از تحصیل صادر کرد.

به گزارش خبرنامه امیرکبیر، ناصر پویافر، عضو شورای عمومی انجمن اسلامی امیرکبیر، حکم قطعی «یک ترم محرومیت از تحصیل» دریافت کرده است. این حکم در حالی برای این دانشجو صادر شد که وی در آستانه فارغ التحصیلی بوده و خود را برای کنکور ارشد آماده می کرد. با صدور این حکم برای پویافر، در صورت قبولی در کنکور ارشد، به علت عدم امکان فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی، وی عملا امکان ثبت نام در مقطع ارشد را نخواهد داشت. کمیته انضباطی همچنین ابراهیم رحمانی را مجددا به «یک ترم محرومیت از تحصیل» محکوم نمود. رحمانی ترم پیش نیز حکم قطعی محرومیت از تحصیل داشت و به دانشگاه ممنوع الورود بود. حکم صادره برای این دانشجو قطعی و غیرقابل تجدیدنظرخواهی است. با صدور این حکم، ابراهیم رحمانی با محدودیت سنوات مواجه شده و حکم محرومیت موقت از تحصیل، منجر به اخراج وی از دانشگاه خواهد شد. کمیته انضباطی دانشگاه امیرکبیر برای مهدی ابوالحسنی، دبیر شورای صنفی دانشگاه، نیز حکم اولیه «محرومیت از تحصیل» صادر کرده است. اتهام مهدی ابوالحسنی صدور بیانیه شورای صنفی در حمایت از دانشجویان در بند پلی تکنیک بوده که در آن هر گونه شکایت و پرونده سازی برای دانشجویان را در محاکم قضایی محکوم نموده بود.

محرومیت دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شاهرود از تحصیل

اشکان مدنی، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شاهرود، با حکم قطعی یک ترم محرومیت از تحصیل با احتساب سنوات روبرو شد.

به گزارش خبرنامه امیرکبیر، علی قلی زاده، سخنگوی انجمن اسلامی دانشگاه شاهرود، در همین رابطه گفت: مدنی در حالی به اتهام های توهین، تهدید، افترا، نشر اکاذیب و ایجاد بلوا و آشوب در محیط دانشگاه محکوم به محرومیت از تحصیل شده که در جلسه کمیته انضباطی، هیچ مدرک و سندی مبنی بر اثبات چنین اتهاماتی ارائه نشده است و تنها به وی گفته شده که شاکی خصوصی وی، مرتضی محمدیون، معاون سابق دانشجویی دانشگاه بوده، حال آن که محمدیون هرگونه شکایت از مدنی را تکذیب نموده است.

۱۳۸۶ بهمن ۱۵, دوشنبه

پیام علیرضا داودی نماینده هیئت منتخبه اعتراضات آبان و آذر دانشگاه اصفهان

دانشجویان، کارگران، مبارزان و مردم ایران!
یاران دبستانی و رفقای گرامی
چند ماهی است که فریاد آزادیخواهی و برابری طلبی از دانشگاه اصفهان بگوش تمام جهانیان رسیده است و لرزه بر اندام استبداد و تحجر انداخته.ارتجاع چه از نوع امنیتی و چه از نوع بظاهر اصلاح طلبش با فریب و نیرنگ سعی در تفرقه انداختن در صفوف بهم پیوسته آزادیخواهان و برابری طلبان در دانشگاه اصفهان دارد. روزی در لباس دشمن و شاید امروز در لباس دوستانی که تا این لحظه گمان می کردیم که به راستی از مایند و ننگ بر این نامردمان دغل باز. زمانی که در لباس دشمن اند شناسایی آنها راحت اما روزی که در لباس نزدیکترین یاران به ما جلوه گری می کنند شاید براحتی بتوانند عامل فریب ما شوند. از مهر و آبان امسال که فریاد ظلم ستیزی و حق طلبی از دانشگاه بگوش رسید فعالیت های دانشجویی و حرکت های اعتراضی در زیر پرچم آزادیخواهی و برابری طلبی صورت گرفته و هم اینک این نام نتنها برای دانشجویان این دانشگاه بلکه برای جهانیان شناخته شده است. باید بدانیم دشمنانی ک در لباس دوست ظاهر شدند و در صفوف ما قرار گرفتند در این شرایط حساس سعی دارند با مطرح ساختن مسائل واهی و الهام گرفته شده از سهام داران قدرت و سرمایه ایجاد تفرقه کنند و با بیان کردن الفاظی مانند دانشجویان مستقل سعی در مکدر ساختن جریان آزادیخواهی و برابری طلبی در دانشگاه را داشته باشند. مطمئنم که دانشجویان آگاه دانشگاه اصفهان که راه برابری و آزادی را برگزیده اند جواب آنها را با بی توجهی خواهند داد و نمی گذارند که در صفوفشان شکاف ایجاد شود. با قاطعیت می گویم که هیچ کس را یارای آن نیست که در لباس یک فرصت طلب تمام عیار در صفوف بهم پیوسته ی جنبش آزادیخواهی و برابری طلبی که صدای آن امروز از سرتاسر کشور شنیده می شود رخنه کند و در حرکت رو به رشد آن خلل ایجاد کند. لازم است که بگویم که ما باید به حمایت هایی از یاران دبستانی و رفقای در بند خود که از 13 آذر در دانشگاه اوین!!! بسر می برند و در ماه گذشته بر تعداد آنها نیز افزوده شده ادامه دهیم و نگذاریم که دیکتاتوری و استبداد بر ما حاکم شود. آنان در شکنجه گاه اوین زیر ضربات وحشیانه دژخیمان آزادی و برابری قرار دارند ولی همچنان پای آرمانهایشان محکم ایستاده اند و کوچکترین شکی به خود راه نمی دهند. برخورد متوحشانه ی استبداد بیان می کند که این حقوق بشر نیست که نقض شده بلکه انسانیت است که همه روزه پایمال می شود و سکوت در مقابل آن خیانت به انسانیت است، ما باید به یاران در بند خود نشان دهیم که در راه برابری و آزادی هم صداییم تا حداقل درد جسمی شکنجه بر آنان غالب نگردد و در این روزهای سخت احساس تنهایی نکنند. «زنده باد آزادی، زنده باد برابری، زنده باد هویت انسانی
وبلاگ گروهی دانشجویان دانشگاه اصفهان

۱۳۸۶ بهمن ۱۴, یکشنبه

آزادی فرشاد دوستی پور

فرشاد دوستي پور دانشجوي دانشگاه بوعلي سينا كه در پي مراسم گراميداشت روز دانشجو در دانشگاه تهران دستگير شده بود ، آزاد شد. وي در طي تماسي با خبرنگار خبرنامه بوعلي سينا ؛ خبر آزاديش پس از ۵۵ روز دستگيري را اعلام داشت.فرشاد دوستي پور در مراسم گراميداشت روز دانشجو در دانشگاه تهران پس از خروج از درب هاي دانشگاه تهران توسط نيروهاي امنیتی بازداشت شده بود.

وزير اطلاعات: آزادی برخی دانشجويان به معنای بی گناهی آن ها نيست

وزير اطلاعات درباره دانشجويان دستگيرشده در جريان برخی مراسم ۱۶ آذر گفت: بررسی‌ها انجام شده ولی بايد اجازه دهيد اين مساله روند حقوقی خود را طی کند.حجت‌الاسلام و المسلمين غلامحسين محسنی اژه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجويان ايران(ايسنا) ارائه توضيحات بيشتر را به زمان آينده موکول و اظهار کرد: اجازه دهيد اين پرونده پيش برود و دادگاه به اين مساله رسيدگی کند تا ما به دليل اعلام نظر پيش از اعلام نظر دادگاه با محذوريت قانونی مواجه نشويم.وی در پاسخ به اين که آيا آزادی برخی دانشجويان به معنای بيگناهی آن‌هاست؟ نيز خاطرنشان کرد: اين اصل کلی را در نظر داشته باشيد که هرگاه فردی در اين‌گونه موارد آزاد، به معنای بيگناهی او نيست؛ ممکن است پرونده‌اش سبک‌تر باشد ولی معنايش اين نيست که کاملا آزاد شده است.

۱۳۸۶ بهمن ۱۳, شنبه

منصور اسانلو از بیمارستان به زندان منتقل شد

ظهر امروز منصور اسانلو پس از یک هفته بستری بودن در بیمارستان و انجام عمل شبکیه چشم، به زندان اوین منتقل شد پروانه اسانلو به دسترنج گفت: ما انتظار داشتیم طبق نظر کمیسیون پزشکی مبنی بر مرخصی استعلاجی همسرم و همچنین تاکید پزشکان معالج او بر بازگشت پذیر بودن این عمل تا مدت شش هفته، او برای مراقبت های پس از عمل راهی منزل شود اما در ساعت ۱۵ امروز به زندان منتقل شد.پروانه اسانلو گفت: شش ماه دیگر باید عمل دیگری بر روی چشم اسانلو انجام شود.

فراخوان تجمع برای آزادی دانشجویان دربند

فراخوان تجمع برای آزادی دانشجویان دربند ۱۷ بهمن - ساعت ۱۲، درب شمالی دانشگاه فردوسی
به نهادهای امنیتی: چنانچه دانشجویان دربند مشهدی( محمد زراعتی و فرزاد حسن زاده) فورا آزاد نشوند دانشجویان حرکت اعتراضی خود را از درون حصار دانشگاه فراتر خواهند برد و این اقدام نیروهای امنیتی که اعلان جنگ مستقیم با جنبش دانشجویی است با تمام توان پاسخ خواهند داد.
دانشجویان آزادی خواه و برابری طلب مشهد

وضعیت نامشخص مرتضی اصلاحچی در زندان اوین و اخبار نگران کننده از نحوه برخورد با دانشجویان در بند ۲۰۹

مرتضی اصلاحچی دبیر سابق انجمن اسلامی دانشگاه علامه که در ۲۵ دیماه به همراه ۱۰ دانشجوی نیزدیک به طیف چپ بازداشت شده بود همچنان در وضعیت نامشخصی بسر می برد.مرتضی اصلاحچی دانشجوی دانشگاه علامه تاکنون که ۱۸ روز از بازداشت وی می گذرد موفق به تماس تلفنی با خانواده خود نشده است اما برخی گزارشها از بازداشت وی در بند ۲۰۹ زندان اوین خبر می دهد. گفتنی است اصلاحچی تابستان گذشته و در پی بازداشت اعضای شورای مرکزی دفتر تحکیم در ۱۸ تیرماه، در دفتر سازمان ادوار تحکیم بازداشت و به مدت ۱ ماه در زندان اوین بسر برده و به قید وثیقه آزاد بود.همچنین سعید حبیبی عضو سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت که در ۱۱ آذرماه گذشته بازداشت شده است با وجود گذشت ۲ ماه همچنان در زندان اوین بسر می برد. حبیبی در ۲ ماه گذشته تنها یک مرتبه موفق به تماس تلفنی با خانواده خود شده است.این در حالی است که اخبار مختلفی از بدرفتاری های صورت گرفته با دانشجویان زندانی طیف چپ در زندان اوین منتشر شده است. گزارشها از ضرب و شتم تعدادی از این دانشجویان در حین بازجویی و همچنین انجام بازجویی های طولانی مدت در نیمه های شب خبر می دهد به گونه ای که برخی از این دانشجویان دچار آسیبهای جسمی شده اند.گفتنی است در تابستان گذشته اخبار و گزارشهای فراوانی از بدرفتاری های صورت گرفته با دانشجویان بازداشت شده دانشگاه پلی تکنیک علی الخصوص احمد قصابان،مجید توکلی و احسان منصوری منتشر شد بگونه ای که ریی قوه قضاییه, علیرضا آوایی رییس دادگستری تهران را مامور رسیدگی به گزارشات پیرامون نحوه رفتار با دانشجویان زندانی در بند ۲۰۹ زندان اوین کرد.

۱۳۸۶ بهمن ۱۲, جمعه

دستگیری سلمان یزدان پناه

سلمان یزدان پناه دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه تهران شب گذشته حین خروج از کوی دستگیرشد .دستگیری وی مرتبط با تجمعات اخیر کوی بوده است

دادگاه بابک زمانیان ۲۳ بهمن ماه برگزار می‌شود

وکیل مدافع بابک زمانیان، دانشجوی دانشگاه امیرکبیر از برگزاری دادگاه موکلش در بیست ‌و سوم بهمن ‌ماه در شعبه‌ی ۱۵ دادگاه انقلاب خبر داد.دارایی‌زاده، وکیل مدافع زمانیان به ایسنا گفت: طی مراجعه‌ای که صبح امروز به دادگاه انقلاب داشتم وقت رسیدگی به پرونده موکل، حضورا به اینجانب ابلاغ شد که بر اساس آن بیست و سوم بهمن‌ماه جلسه رسیدگی به اتهام موکل در شعبه‌ی ۱۵ دادگاه انقلاب برگزار می‌شود.وی اتهام موکلش را اقدام علیه امنیت ملی از طریق فعالیت تبلیغی علیه نظام عنوان کرد و ادامه داد: پیش از این ۲۶ آذرماه برای رسیدگی به این پرونده تعیین شده بود که به دلایل برخی مسائل شکلی این جلسه تجدید و رسیدگی به وقت دیگر موکول شد.